Sztárok

Mit tesz Pokorny Lia a még szebb bőrért? Próbáld ki!

A Bijó Szakáruház arca, Pokorny Lia már tudja, hogy mi a szebb bőr titka: a kiváló minőségű étel, az egészséges életmód és a méregtelenítés! Lia elmondta: "Nagyon nagy bennem az igény arra, hogy elkezdjek tisztító kúrázni, sportolni… hogy lepakoljam a terheimet, és hogy egészséges ételeket egyek!"

Megkértük dr. Tóth Ildikó orvos-természetgyógyászt, adjon praktikus tanácsokat a méregtelenítésről:

“Kevesen tudják, hogy ilyenkor ősszel nem a májat, hanem a vastagbelet és a tüdőt kell tisztítanunk!
Rengeteg mérget raktároz el testünk a nem megfelelő élelmiszerekből, a mozgáshiánytól és a napi több órás tévénézés és monitorhasználat során. Lelkünkben pedig a lenyelt düh, a stressz, illetve visszafojtott vágyaink miatt is termelődik a szemét.
A megoldás: a több szinten való tisztulás.

Mit tesz Pokorny Lia a még szebb bőrért? Próbáld ki!

(t)Egyél érte!
Tisztító étrend: a hét 3 napján fogyassz kölest, fehér vagy barna rizst, valamint fehér színű zöldségeket. A lúgosítás érdekében 1,5 liter tisztított vízbe facsarunk 2 db biocitromot.

Mit tesz Pokorny Lia a még szebb bőrért? Próbáld ki!

A tüdő támogatásáért együnk heti 2-3 alkalommal tormát, csípős paprikát, csilit, wasabit. A gyömbértea segíti az emésztést, a gondolkodást, és erősíti az immunrendszert.

Figyelem! Nem kell lemondanunk az élvezetekről a kúra alatt. Heti néhány kocka minőségi étcsokoládé antioxidánsokkal csak jót tehet!”

A Bijó Szakáruházban könnyen beszerezhetünk minden tisztuláshoz szükséges élelmiszert, és még többet is. “Itt mindent megtalálok, amire a tudatos életmódhoz szükségem van” – meséli Lia.

Mit tesz Pokorny Lia a még szebb bőrért? Próbáld ki!

Sokat számít, hogy mozogjunk… akár többször kevesebbet! Már napi 45 perc mozgás felpezsdíti a vérkeringést, átmossa, és tisztítja a májat, valamint a szabad levegőn energiaraktárainkat is feltölthetjük a Nap energiájával.

Lelki megkönnyebbülés gyakorlatot is ajánl dr. Tóth Ildikó
“Minden este gondold végig a napodat, estétől reggelig, mint egy filmet. Ne fűzz az eseményekhez kommentárt, ne minősítsd őket! Minden úgy sikerült, ahogy. El kell engednünk minden jót és rosszat… ahhoz, hogy megkönnyebbülten, tisztán önmagunk lehessünk.
Egészségünkre!”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top