Szülőszerviz-podcast az NLC-n: Hogyan beszélhet az edző a gyerekemmel?

A Szülőszerviz mai adásában arról beszélget Mellik Éva újságíró Orosz Györgyivel, a Hősök Tere Alapítvány alapítójával és Báthory Németh Andreával, az ELTE coach képzés alapítójával és vezetőjével, hogy miként beszélhet az edző a rábízott gyerekekkel. Vajon változott-e a világ az elmúlt évtizedek tekintélyelvű módszereihez képest? És vajon mi szülők tudjuk-e, mikor és hogyan kell kiállni a gyerekeinkért?

A rendszeres sporttevékenység már gyerekkorban is megkérdőjelezhetetlen fontosságú. Az edző mindenhatósága viszont már korántsem. Vagy mégis? Hol vannak határai? És hol van a szülőké? Beleszólhatunk abba, az edző hogyan tartsa vagy ne tartsa az edzést? Egyáltalán, mitől jó egy edző és hogyan lehet felismerni? Orosz Györgyi, a Hősök Tere Alapítvány alapítója a growth mindset pszichológia szakértőjeként, míg Báthory Németh Andrea senior coachként segít megválaszolni a kérdéseket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top