Szülőszerviz: Hogyan növelhetjük gyerekünk önbizalmát? Vendégünk: Geszti Péter

A Szülőszerviz mai adásában Mellik Éva újságíró beszélget az önbizalomról Geszti Péter reklámszakamberrel, dalszövegíróval és Orosz Györgyivel, a Hősök Tere Alapítvány alapítójával. A beszélgetésből többek között kiderül majd, Geszti Péter mitől ilyen magabiztos, hogyan neveli erre saját gyerekeit is, de arról is szó esik majd, miért van kitörő önbizalma egyeseknek, másoknak meg miért nincs. Ha nincs, lehet-e tanulni és ha igen, hogyan? Megannyi kérdés és még annál is több, melyekre mind választ adnak vendégeink.

Ha szülőként három tulajdonságot kívánhatnánk a gyerekeinknek, legtöbbünk listáján egészen biztosan szerepelne az önbizalom, hiszen felnőttként mindannyian tudjuk, mennyire fontos boldogulásunk szempontjából a határozott, magabiztos kiállás. Hogyan lehet ezt fejleszteni és persze gátolni a gyerekeinknél? Rengeteg hasznos megoldást hoznak vendégeink, amelyeket érdemes lehet megfogadni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top