nlc.hu
Szűrd ki cikkek

Instagramos fotós trükk

Személyi edző: Ezért nem kell elhinned mindent, amit az Instagramon látsz

Néhány trükk a tökéletes alakhoz. Nem a valóságban, az Instagramon.

Georgina Cox személyi edző posztja vírusosan terjed a neten, miután megmutatta, néhány ügyes trükkel egy pillanat alatt átformálja testét egy fotó kedvéért, az optikai trükkel pedig bárki átverhető az Instagramon. Arra bátorít mindenkit, hogy ne higgyenek el mindent, amit az online világban látnak.

Személyi edző: Ezért nem kell elhinned mindent, amit az Instagramon látsz

Személyi edző: Ezért nem kell elhinned mindent, amit az Instagramon látsz (Fotó: Unsplash)

A közösségi oldalak ihletforrások is lehetnek az utazás, főzés, divat, home decor vagy a fitnesz terén, ám óvakodnunk kell a szemfényvesztéstől, hiszen nem mindig ismerhetjük a kép mögött rejlő valóságot.

Georgina Cox posztjában rámutatott arra, milyen könnyű meghamisítanunk saját testünk külalakját, formáját egy kép kedvéért. Bizonyos szögek, ruhák, világítási technikák alkalmazásával olyan eredmény érhető el, ami igencsak távol áll a valóságtól.

Cox elismerte, korábban ő is élt az ilyen látszólagos „elképesztő átalakulások” trükkjével, de mivel a fotókon látható nőnek semmi köze nem volt a valósághoz, inkább felhagyott vele a valódi fejlődés érdekében, és persze azért, ne verje át rajongóit és hiteles tudjon maradni a szakmában.

(via)

Kapcsolódó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top