Trend

A világ legnagyobb tölcsére

A kaliforniai Baxter Beach szó szerint poros, unalmas sivatagi városka. Még szerencse, hogy a lakói legalább színes egyéniségek...

Blue álmodozó típus, aki szeretné a néhány éve egy titokzatos szállodatűzben odaveszett édesapja nagyravágyó tervét megvalósítani: felépíteni egy vízicsúszda-parkot a sivatag közepén! Ely első pillantásra szende csajnak tűnik, senkinek eszébe sem jutna, hogy hobbija a csőbomba-gyártás. Pete a terepautózás bajnoka, Sandy pedig képes egy perc alatt az agyára menni bárkinek.

A városon át utazik a neves tévésztár, Skye és apja, a popkultúra professzora. Csak azért akarták útba ejteni Baxter Beach-et, hogy egy pillantást vessenek a város egyetlen nevezetességére, a világ legnagyobb fagylaltostölcsér-szobrára. Balszerencséjükre kénytelenek mégis néhány napot a városban tölteni -a közelben ugyanis baleset történt: egy kamionból kiömlő veszélyes vegyület miatt karantént rendeltek el a hatóságok. A tévésztár és apja azonban hamar rájön arra, hogy a kényszerű megálló életük egyik nagy kalandja lehet…

A főszerepben Goldie Hawn lánya, Kate Hudson látható, akit legújabb filmjében, a Majdnem híresben nyújtott alakításáért nemrég Oscar-díjra jelöltek!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top