Trend

Csiszár Jenõ

Képzeljetek el egy kedves fickót, aki közvetlenül mesél. Egy sármos embert, aki ugyanolyan hóbortos az életben is, mint az a "lökött pali" a tévében. Képzeljetek el egy nagy gyereket, akit õszintén érdekel a vele szemben ülõ? Õ Csiszár Jenõ ­ ahogy mi ismertük meg.
  • Kezdjük a gyerekkoroddal!

    – Jaj, azt ne! Már ezerszer elmeséltem, hogy a paplan alatt hallgattam a

    rádiót és a rádiózásról álmodoztam.

  • Nem is az érdekel! Arra lennék kíváncsi, milyen gyerek voltál?

    – Jó gyerek voltam. Jó rossz. Mindig a saját fejem után mentem… Persze voltak olyan dolgok, amiket ha nem is majmoltam, de próbáltam olyanná lenni… Mint Pisztoly Pit!

  • Pardon?…

    – Ő nagyon jó kosaras volt. Az a legenda járta róla, hogy ha a mamája leküldte a közértbe, akkor is vitte magával a kosárlabdát és pattogtatta.

    Amikor ő volt a példaképem, én is így jártam ­ mindenhová. De mindig kitaláltam valami dilit.

  • Például?

    – Például tetszett egy harmincas évekbeli öltöny, ezért mindenféle tanács ellenére az érettségi öltönyömet hasonlóra csináltattam. Baromi meleg volt, mindenki hülyének nézett, én pedig állati jól éreztem benne magam.

  • Szándékos ez a kitűnni vágyás?

    – Nem! Én csak meg akartam valósítani önmagamat és ebből olykor nagyon nagy baromságok sültek ki, de akadtak jó dolgok is. Egy példa: apám 56 után a barátainak segített átjutni a határon, és ezt néhányan nem felejtették el. Ők rendszeresen küldték nekem a legdivatosabb ruhákat. Amerikában a csöves, gombos farmer volt a divat, én is abban jártam, de kiröhögtek. Pedig azóta is megmaradtam ennél a fazonnál. A Converse cipő is ekkortól lett a stigmám: mindig ezt hordom. Legalább 15-20 pár van belőle.

  • És amikor még tiniként, csöves farmerben feszítettél, mi akartál lenni?

    – Először színész, aztán csakis rádiós! Úgy akartam csinálni, hogy rádiós és kosaras is legyek egyszerre. Az utóbbit 16 éves koromig elég jól csináltam, de aztán a diszkózás “elvitt” a lányokhoz és jött a „szex & rock & rock’n roll” korszakom! Ez a szent hármas sérthetetlen volt számomra, emiatt a kosárlabdázás háttérbe szorult.

  • Ez azt jelenti, hogy nagy nőcsábász voltál?

    – Imádtam a szebbik nemet. És ők is imádtak engem ­ hála a jó égnek.

  • Sokan sírtak miattad?

    – Igen, de én is miattuk! Nagyon sokat tanultam a nőktől! Ha az embert minél több típusú és korosztályú nővel hozza össze a sors, akkor ez

    megkönnyíti a nőkhöz való viszonyát. Megtanul a nyelvükön és kaphat tőlük olyasmit, ami megkönnyíti a vadászatát. Megkönnyíti a birtoklást, az együttélést. Sőt a megunás utáni szakítást is! Megtanultam, hogy azon a hangszeren, amit nőnek hívnak, bizonyos fokon tudni kell játszani. És ha birtokában vagy tudásnak, akkor olykor improvizálni is tudni kell!

  • A hármas hévből egy kiesett, ha jól tudom, hiszen állandó partnered van.

    – Erről csak annyit, hogy a párom Újvári Eszter, magyar válogatott kosárlabdázó!

    Az interjú teljes terjedelemben a BRAVO (június 21-én megjelent) 13. számában olvasható.

    Nyerj egy bögrét! Nincs más dolgod, csak töltsd ki a BRAVO 13. számában található nyereményszelvényt, és küldd vissza… >>

  • Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

    Címlap

    top