Trend

Meglepetés 25. szám

<font size=-0>E heti számunk tartalmából:</font>

Sztárvilág

  • Címlapsztori: Ivo – Facundo Arana
  • A fiúk, akiket szeretünk
  • Nyertes Zsuzsa

    Facundo Arana – Legyőzte a halálos kórt

    A szőke, kék szemű színész nap mint nap Ivóként próbál valahogy zöldágra vergődni a Natalia Oreiro által játszott Milagrosszal a Vad angyalban. Partneréről már szinte mindent tudunk, de ő mintha szégyenlősebb lenne. Pedig több millió nőt megbabonázott temperamentumával és külsejével. (4-5. oldal).

    Meglepetésben a sztárok – A fiúk, akiket szeretünk

    Felbolydult a Margitsziget, igazi népünnepély színhelyévé vált a budapesti Hajós Alfréd uszoda. Bennünket is elkapott a vízilabda Európa Bajnokság láza, és összeállítottuk a saját válogatottunkat. Igaz, lábtempók és lövéserősség helyett inkább a külcsínt vettük figyelembe. Eláruljuk: nem volt könnyű dolgunk! (44-45. oldal).

    Szigorúan bizalmas – Nyertesnek áll a világ

    Barátai nem véletlenül szólítját őt Nyerőnek. A becenév nemcsak Nyertes Zsuzsa színpadi sikereire, hanem egész életére utal. Beszélgetésünk során arra kerestem példákat, hány csatát nyert színpadon innen és túl. (16-17. oldal).

    Világjáró – A kalózhajóra édesvizet is vigyünk!

    Nem tudom, alászálltak-e a görög istenek az Olümposzról, hogy megmártózzanak a lakhelyükhöz közeli tengerben, miként azt sem, hogy az ambrózián kívül kóstolták-e a csicseriborsót. Biztosan egyiket sem hagyták ki, ugyanis mindkettőről elmondhatjuk: isteni. (8-9. oldal)

    Életmese – Alaszkai túlélőverseny, őrülteknek

    Egy 27 éves magyar fiatalember, Kovács László lett a második helyezetje egy Alaszkában rendezett túlélőversenynek. Szerencsére nem kellett kipróbálnia, valóban megijednek-e a vadállatok, ha meglengeti előttük azt a sárga műanyag takarót, amelyet életmentő eszközként kapott a kalandtúra szervezőitől.(12-13. oldal).

    Divat – Könnyű nyári nadrágok

    Aki a kényelmes divatot szereti, nyáron sem szívesen mond le a nadrágról. Az átlaghőmérséklet növekedésével egyre kurtább és kurtább a nadrág szára, ám a forrónadrágot városi viseletként még a legfiatalabbaknak sem ajánljuk.

    + 8 oldal: Plasztikai sebészet

  • Szép lett a hasam, de megszenvedtem érte
  • Lehetséges, hogy a puha zsírpárna tényleg eltűnik két óra alatt? Vajon az új eljárás megéri a kockázatot?
  • Egy páciens élményei, aki átesett a zsírleszíváson.

    Életstílus

  • Kedvenceink a zöldséges rakottak
  • Hogyan bánjunk a különböző csillagjegyű férfiakkal?
  • Szépség: Pénztárcakímélő trükkök

    Nem kell feltétlenül drága kozmetikumokat vásárolnunk, hiszen sok szépítő- és frissítőszer a spájzban is megtalálható. A következő, olykor meghökkentő trükkökkel bemutatjuk, hogyan állíthatjuk őket a szépség szolgálatába.

    Meglepetés 22. szám

    Meglepetés 23. szám

    Itt fizethetsz elő a Meglepetésre

    Itt tudsz levelet írni a szerkesztőségnek

  • Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

    Címlap

    top