Trend

Meglepetés 28. szám

<font size=-0>E heti számunk tartalmából:</font>

Sztárvilág

  • Címlapsztori: Fiorella – Angie Cepeda
  • Imádja a nőket, de lusta udvarolni a színidirektor, Sas József
  • Testvérsztárok: Ralph és Joseph Fiennes, Pintácsi Viki és Szandi, Julia és Eric Roberts

    Heti Meglepetés: Társra találhat 30 nap alatt!

    Fiorella – Angie Cepeda

    Először a modellügynökök figyeltek fel Angie-ra, amikor egy televíziós sörreklám főszereplője lett. Nemzetközi ismertségében már szerelme, Diego Torres, argentin énekes is komoly szerepet játszott. Mára pedig elege lett a színésznőnek a szappanoperákból, komoly mozifilmbe vágyik. (4-5. oldal)

    Az életet komolyan veszi, de élvezni is meri Sas József

    Úgy szereti a nőket, ahogyan vannak: teljes csomagolásban. Azt pedig kifejezetten kedveli, ha okoskodásukkal lenyűgözik. Sas József, a Mikroszkóp Színpad poéndús színidirektora nem is tagadja, hogy megfordul a szép nők után. Ezzel együtt hűséges férfiú. A felesége szerint csupán lustaságból. (8-9. oldal)

    Testvércsillagok

    Vajon miben rejlik a színésztestvérek sikere? A családi környezetben vagy a rivalizálásban, esetleg éppen amiatt sikerült népszerűvé válni, mert a versengést elkerülve a báty vagy nővér felhúzza maga mellé a kisebbik testvérét. Recept nincs. Az azonban biztos, hogy a hírességek közé rengeteg testvérpár küzdötte fel magát. (44-45. oldal)

    + 8 oldal: Te + Én = Mi, társkeresés felsőfokon

  • 30 nap a boldogságért
  • Testbeszéd a szerelemben
  • Teszt: Kihívó nő könnyen hódít
  • Macska találta szerelem

    Az igazit megtalálni nem egyszerű dolog. A szakemberek szerint egyszerűen fogalmunk sincs róla, milyen férfit is keresünk. (Márpedig egy egyszerű cipővásárlásnál is gondot okoz, ha nem tudjuk, hogy edzőcipőre, strandpapucsra, vagy éppen színházba való köröm lakkcipőre van szükségünk.) Ráadásul az oly nagyon keresett partner sokszor csak “karnyújtásnyira” van tőlünk, csak éppen nem vesszük észre az érdeklődését, vagy mi magunk nem tudunk megfelelően jelezni. (30-39. oldal)

    Életstílus

  • Divat: Meglátni és megszeretni

    Szerelem első látásra – így kezdődik sok szép kapcsolat. Ahhoz azonban, hogy meglássanak, azaz észrevegyenek, olykor az öltözködést, egy-egy szuper nőies ruhát is segítségül kell hívni. És ha már odalépett hozzánk a kiszemelt férfiú, akkor azt is megmutathatjuk, hogy az eszünk is a helyén van.

  • Halas fogások: A halakban az is jó, hogy sokféleképpen elkészíthetők: a különböző halfajták

    sülve, főve, rántva, párolva is asztalunkra kerülhetnek, és a finom magyaros ízek mellett külföldi különlegességeket is varázsolhatunk belőlük.
  • Szépség: Megmondják a csillagok

    A bolygók állása a szépségünket is befolyásolja. Így csillagjegyünk meghatározza azt is, melyek az érzékeny területeink.

  • Egészség: Árnyékban is leéghet

    Még mindig sokan hiszik, hogy csak úgy lehet lebarnulni, ha előtte leégünk. Pedig ez a jelenség nem más, mint az ultraibolya sugarak által okozott égési sérülés.

    Meglepetés 22. szám

    Meglepetés 23. szám

    Meglepetés 25. szám

    Meglepetés 26. szám

    Meglepetés 27. szám

    Itt fizethetsz elő a Meglepetésre

    Itt tudsz levelet írni a szerkesztőségnek

  • Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

    Címlap

    top