Trend

Sandra Bullock

Sandra Bullock mindig is színésznõ akart lenni. Összesezdte minden erejét, és elérte amit akart. A kemény akaratú lány már Amerika egyik üdvöskéje lett.

A félig német, félig alabamai Bullock Washington D.C.-ben látta meg a napvilágot, de gyermekkora nagy részét az anyjával való utazgatás tette ki Európában, akinek operaénekesnői karrierje lehetővé tette Sandra számára a showbusiness korai megismerését. Gyermekkorát a kisebb gyerekszerepek és a középiskolai pompomlány karrier töltötte ki. Az egyetemen már elkezdett színészkedéssel is foglalkozni, de végül mielőtt végzett volna New Yorkba utazott, hogy színpadra lépjen. Erre három évig kellett várnia, 1988-ig. De a várva-várt siker nem tartotta a keleti parton, inkább Los Angelesbe ment, hogy filmes szerepeket szerezzen. Az első igazi kiugrás Sylvester Stallone oldalán történt a Pusztító című filmben. Innen pedig már ment minden, mint a karikacsapás. A Féktelenül Keanu Reevesszel, Aludj csak én álmodom, és a Ha ölni kell után helyzete biztosítva volt.

Ezt még a következő néhány igen sikertelen alkotás sem tudta megingatni, és miután saját céget is alapított, most már csak válogatnia kell a szerepek között. Átkozott boszorkák, Mint a hurrikán,28 nap, Beépített szépség, egyik nagyobb siker volt mint a másik. Tate Donocan és Matthew McConaughey után jelenleg Bob Schneider zenésszel él együtt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top