Trend

Meglepetés 31. szám

<font size=-0>E heti számunk tartalmából:</font>

Címlapsztori: Tia Carrere

Miért vált el tőle a férje?

A gyönyörű Tia Carrere a tévében hetente látható. Az elveszett ereklyék című sorozatban keresi múzeuma számára az ősök kincseit, miközben kergeti az állandóan felbukkanó rosszfiúkat.

Meglepetésben a sztárok:

Esik az eső, süt a nap

Az időjárás-jelentőket és meteorológusokat mindaddig szeretik, míg jó időt mondanak, ha viszont zivatart jósolnak, netán tévednek, egy ország szidja őket.

Politikusok papucsban

Kuncze Gábor – Belügyminiszterként számtalan felesége volt

Miért jó, ha az ember szeret kosárlabdázni? Például két csont nélküli dobás között rátalálhat az igazira. Így történt ez volt belügyminiszterünkkel, az SZDSZ pártelnökével, Kuncze Gáborral is.

Életmese a pilótanőről, aki megvalósította vágyait

„A repce fölött repülnék, amikor olyan jó az illata”

Meteorológus és repülőmérnök, aki hódol a táncoknak és a dzsúdónak is. Mondanám, hogy mindennek tetejében női pilóta, de Takács Krisztina szerint ez úgy hangzik, mint a női fehérnemű. A pilótanő dukál neki, mert az országban csupán két nő foglalkozik hivatásszerűen a repüléssel. Az egyik ő.

Érzelmek iskolája

Gyönyör a köbön

A szeretkezés nem szexuális gimnasztika – a cél az, hogy egmásnak örömet szerezzünk. Az orgazmust megjátszani értelmetlen, hiszen ezzel partnerünket és önmagunkat is becsapjuk.

Riport:

Szupernagyi a szülészeten

Saját öccse gyermekét hozta világra egy nyugdíjas tanárnő. Az ügy nagy port kavart, ám mivel példátlan az eset, senki nem tudja, mi a teendő, kell-e egyáltalán valamit tenni.

Színésznők ruhatára

Huszárik Kata: „A nekem való ruha szembejön”

Filmrendező édesapa, színésznő édesanya – régóta vitatott kérdés, hogy ez segíti vagy hátráltatja-e a pálykezdő karrierjét.

Életstílus


  • Konyha: Húsok gyümölccsel
  • Szépség: Egy bőrönddel a világ körül

    Duzzadó csomagok, keserves cipekedés? Kár ezzel elrontani az utazást! Ha jól átgondoljuk a színeket, a magunkkal vitt néhány ruhadarabbal is minden nap másképp öltözhetünk.

    Meglepetés 22. szám

    Meglepetés 23. szám

    Meglepetés 25. szám

    Meglepetés 26. szám

    Meglepetés 27. szám

    Meglepetés 28. szám

    Meglepetés 29. szám

    Meglepetés 30. szám

    Itt fizethetsz elő a Meglepetésre

    Itt tudsz levelet írni a szerkesztőségnek

  • Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

    Címlap

    top