Trend

Meglepetés 32. szám

<font size=-0>E heti számunk tartalmából:</font>

Címlapsztori: Pamela Anderson

Több mint szőke

A VIP sztárja, Pamela Anderson műtétről műtétre alakította magát a férfiak megtestesült vágyálmává, magánéletében pedig alkoholista férjével kellett harcolnia a boldogságért.

Családi fényképalbum

A műsorvezető napelemmel működik

A tv2 stúdiója helyett otthonában látogattuk meg Sváby Andrást, a Napló című műsor szerkesztő-műsorvezetőjét. Fényképalbumában lapozgatva gyorsan kiderült, hogy rettentő rossz gyerek volt, és a családjára a legbüszkébb.

Divat

A nagy ő is lehet világsztár!

Ábrándozva lessük a moziban a jóvágású szívtiprókat: bárcsak a mi kedvesünk is így nézne ki! Pedig lehet, hogy a mi nagy őnk is csiszolatlan gyémánt, akit könnyen átváltoztathatunk magabiztos, jól öltözött férfiúvá.

Riport

Csak a műtét segíthet Imikén

– Készüljenek fel arra, hogy gyermekük meg fog halni! – máig a szülők fülében cseng e mondat. Simon Imike szülei azonban bíznak abban, hogy legyőzik a gyermeküket megtámadó könyörtelen izomsorvadást. Egy memphisi műtét jelentené a megoldást. Imike életének ára százötvenezer dollár – negyvenötmillió forint.

Nagyvilág

Rex felügyelőnek tilos a szerelem

Új főszereplőkkel folytatódik a világszerte népszerű Rex felügyelő című sorozat. Bécsben jártunk, és találkoztunk a sztárokkal.

Csevegés Norbival

Vendégem volt a Gazella

Budapesten járt Merlene Ottey, a kétszeres világbajnok és hétszeres olimpiai bajnok jamaicai futónő. Schobert Norbert, azaz Norbi hívására érkezett, ő lesz ugyanis az egyik főszereplője a népszerű fitneszedző Gladiátortréning című videókazettájának.

Meglepetésben a sztárok

Anyu, szállj le rólam!

Az egyéves Brooke Shieldset mamája kiárusította, Demi Moore drogos lett szülője miatt. Eminem senkit nem utál annyira, mint az öreglányt. Vajon miért romlik meg a viszony olyan sok anya és világhírű gyermeke között?

+ 8 oldal

Allergia

  • Könyörtelen ellenség
  • Megelőzés már csecsemőkorban
  • A tökéletes szoba

    Meglepetés 22. szám

    Meglepetés 23. szám

    Meglepetés 25. szám

    Meglepetés 26. szám

    Meglepetés 27. szám

    Meglepetés 28. szám

    Meglepetés 29. szám

    Meglepetés 30. szám

    Meglepetés 31. szám

    Itt fizethetsz elő a Meglepetésre

    Itt tudsz levelet írni a szerkesztőségnek

  • Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

    Címlap

    top