nlc.hu
Trend
Meglepetés 33. szám

Meglepetés 33. szám

E heti számunk tartalmából:





Sztárvilág


  • Címlapsztori: Fedőneve: Puma
  • Demcsák Zsuzsának papírja van arról, hogy szép
  • Natalia Oreiro, Gálvölgyi János, Leticia Calderon – mit rejt a kézírásuk?


    Heti Meglepetés:

    Értékes kerékpárokat nyerhetnek 126 800 forint értékben!



    Puma

    Modellből lett akcióhős

    A hongkongiak felfrissítették az akciófilmek világát. A német televízió is megrendezte új akciósorozatát, a Fedőneve: Pumát. Főszereplőként nem is lehetett volna jobb választásuk Mickey Hardtnál, aki már gyermekkora óta foglalkozik küzdősportokkal, jóképű (amit mi sem bizonyít jobban, mint az, hogy korábban profi modellként dolgozott), és a színészetet sem a filmsorozat forgatásán tanulta, hanem egy párizsi és egy berlini színiakadémián.


    Szigorúan bizalmas

    Demcsák Zsuzsa: “Tudom, hogy a párom hűséges lesz!”






    “A televíziózás véletlenül jött, már amennyiben vannak véletlenek. Középiskolásként kacérkodtam a fotózással, a szereplésekkel, még egy modellversenyre is beneveztem, ahol eljutottam a döntőig. Édesanyám azóta mondja, hogy az én lányomnak papírja van arról, hogy szép. Mégsem voltam a modellvilágba, katalógusokba, divatfotózásokra való, mert sokkal inkább vagyok sportos, mint nőies.”


    A nagyvilágból

    Hol teremnek a gabonakörök?

    Repülő csészealjak leszállópályája? Kódolt jelzések az emberiség számára? Vagy csupán tréfás kedvű emberek jópofa trükkje? Talán éppen azért olyan érdekesek a titokzatos gabonakörök, mert csak találgathatunk: kik és mi célból készítették őket.









       






    Sikeres írók
    Evelyn Marsh: “Számítógépen nem lehet krimit írni”

    “Évente két új könyvet írok, és nagyon jól esik, ha közben megszólal a telefon, mert legalább olyankor kikapcsolok kicsit. Aztán újra leülök az írógép elé, mert számítógépen nem lehet krimiket írni. Napi tizenkét órát dolgozom. A lábamon fekve pedig ott szuszog Ernest, mert elárulhatom: a kutyánk az én múzsám!”


    Divat




    Örök darab új szerepben

    Lehet tetőtől talpig farmerbe bújni, vagy csak egyetlen díszítéssel jelezni a kék vászon iránti rajongásunkat. A tervezők mintha egyenesen feladatul kapták volna, hogy az örök darab minden részletét másképp hasznosítsák. Szinte kedvet kapunk, hogy régi, kopott farmerünket szétszabdaljuk, és valami igazán divatosat készítsünk.









       





    Szépség
    Frissítő trükkök autóvezetőknek

    Ki ne ismerné a hosszú, fárasztó vezetés gyötrelmeit, amikor görcsösen ül a volán mögött, mereven nézi az utat, és úgy érzi, az előtte álló út végtelen. A következő gyakorlatok könnyűek, hatásosa, és segítségükkel több órás vezetés közben is garantált a fittség.









       





    Konyha
    Házi kenyér

    Szent István ünnepére készül az új búzából az első kenyér. Régen minden háziasszony maga sütötte, ma viszont inkább megvesszük a boltban. Aki mégis kedvet kap a házi kenyér elkészítéséhez, próbálja ki receptjeinket.








       


    + 8 oldal
    Sport, szabadidő






    • A gördeszkától a fallabdáig
    • Két keréken a família
    • Kalandvágyak földön, vízen, levegőben:

    Kalandot keresnek. Ugranak, repülnek, másznak, úsznak, zuhannak, lebegnek, libegnek. Merészek, bátrak, vakmerőek. Vállalják a veszélyt. És még fizetnek is érte. Extrém sportok extrém hódolói.



    Meglepetés 22. szám
    Meglepetés 23. szám
    Meglepetés 25. szám
    Meglepetés 26. szám
    Meglepetés 27. szám
    Meglepetés 28. szám
    Meglepetés 29. szám
    Meglepetés 30. szám
    Meglepetés 31. szám
    Meglepetés 32. szám


    Itt fizethetsz elő a Meglepetésre
    Itt tudsz levelet írni a szerkesztőségnek
  • Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

    Címlap

    top