nlc.hu
Trend
Meglepetés 35. szám

Meglepetés 35. szám

E heti számunk tartalmából:






Címlapsztori
Ki örökli Jimmy vagyonát?

Hónapokig tartó vita után úgy tűnik, pont kerül a Király hagyatéka körüli vita végére. A vagyon egy részének elosztásában már megegyeztek a család tagjai. A részletekről Jimmy legidősebb fiát, Krisztiánt kérdeztük.



Szépség
Örökké hódítón

Egész nap szépnek kell lennünk, mert sosem tudhatjuk, kivel hoz össze a sors – vélték az ókori egyiptomiak. Nincs ez másként ma sem.







Csillagok arcképcsarnoka
Istennő a szomszédból

Amióta a Jó barátok című sorozatban szerepel, Jennifer Aniston az amerikai nők mintaképe: öltözködésével és frizurájával divatot teremtett.
A legtöbb hölgy ma már persze nem a ruháját és furfangos frizuráját irigyli tőle, hanem a férjét.



Divat




Hűvös reggel, forró dél


Az indián nyárban mindig kiderül, hogy kár túl korán eltenni a könnyű ruhadarabokat, mert a hűvös reggeleket déli kánikula követi. A nyaralásnak vége, a hivatalokban beindult a munka, de az irodák dolgozói ebédidőben szívesen sétálnak el a közeli parkba, hogy amíg elfogyasztják szendvicsüket, élvezzék a kései napsugarakat.







Szigorúan bizalmas: Soltész Rezső
 
„Nem voltam csajozós típus”

A bajszán már sertepertél néhány ősz hajszál, szemében még mindig ott az a jellegzetes huncut mosoly. Soltész Rezső, a hazai könnyűzene egyik legrokonszenvesebb előadója nem véletlenül vallja legújabb albumának címével: Az élet szép.



Életmese a professzorról




Kedvenc állatfaja az ember

Könyvei élvezetes olvasmányok. Tudományos munkássága figyelemreméltó, mégis elsősorban az etológust tisztelik benne. Annyi bizonyos: Csányi Vilmos cseppet sem unalmas személyiség.







Meglepetésben a sztárok

Így fogy Hollywood

A színésznőknek egy hét alatt kell kilókat leadniuk, hogy megkapják az áhított szerepet, ezért testük állandó karbantartást és odafigyelést igényel. Természetesen mindenki másra esküszik. Tilos tejtermékeket fogyasztani. Kizárólag nyers zöldségeket szabad enni. Testkontroll. Fitnesz. Jóga. Csak tessék, lehet választani!



Plusz 8 oldal összeállítás
Jóslás, mágia 






•  Melitta old és köt

Az internet, az űrkirándulás és a klónozás korában a boszorkányok tudományai népszerűbbek, mint valaha. Melitta boszorkány jósdájában egymásnak adják az ügyfelek a kilincset, akik szerelmi oldásra-kötésre vágynak, szabadulni akarnak a rontástól, a szellemekkel szeretnének társalogni, vagy a jövő titkaira kíváncsiak. 

•  A láng üzenete

A gyertya a lélek, a láng az élet jelképe. Aki odafigyel a pislákoló fényre, nem érik váratlanul a közeljövő eseményei.

Hiszi, nem hiszi

Számtalan régi babona napjainkban is él. Talán nem is hiszünk bennük, de ha váratlan esemény történik velünk, azért csak eszünkbe jutnak.



Itt fizethetsz elő a Meglepetésre
Itt tudsz levelet írni a szerkesztőségnek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top