nlc.hu
Trend
Meglepetés 36. szám

Meglepetés 36. szám

E heti számunk tartalmából:

Sztárvilág

Címlapsztori: Angelina Jolie, az angyali kalandor

● Viharok Máté Kriszta körül

● Éles István 40 kilót fogyott

● A Beatles legenda tovább él

Heti Meglepetés:

Pokémon Trió az ajándék!

Tegye milliomossá gyermekét!

A Meglepetés és a Tina közös játéka

Angelina Jolie

Vérszerződést kötött szerelmével

Huszonhat évesen három Arany Glóbuszt és egy Oscar-díjat őriz a komód tetején. Angelina Jolie szupersztár és szexszimbólum, de ő csak nevet a körülötte zajló nagy felhajtáson.

Szigorúan bizalmas

Éles István véget vetett az édes életnek



„Könnyen eltűnt rólam a túlsúly. Az év elején 127 kiló voltam, mostanában a 86-87 kiló között ingadozom. Természetesen orvosi kontroll mellett kezdtem a fogyást, hiszen például az enzim- és nyomelem-háztartásomról vajmi keveset tudtam. Ma pedig már csak előkapom a vérképemet, és közlöm, hogy a gamma gp-m 27. Ám arról ma sincs fogalmam, hogy miről beszélek…”

Politikusok papucsban

Magyar Bálintot nem környékezik a nők

A mai napig őrzi dédanyja és dédapja, a nagyszülei és a szülei szerelmes leveleit. Neki és feleségének, Hodosán Rózának már sajnos nem volt szüksége levelekre. A telefonos, e-mailes világnak köszönhetőn ezek kimaradtak az életükből.



Riport

Máté Kriszta, a cirkuszigazgató

Nem mindennapi a nézettsége, ugyanakkor óriási vihart kavart a TV2 új vetélkedője, A leggyengébb láncszem. A műsorvezetőt, Máté Krisztinát a kvíz show-ban tanúsított „kíméletlen” magatartása miatt támadások sorozata éri.

Meglepetésben a sztárok

Beatles – A legenda tovább él

Szerződést kötöttek az ördöggel? Jó időben voltak jó helyen? Egy biztos, a hatvanas éveket vagy a popzenét lehetetlen elképzelni nélkülük. Egy zenekar, amely mítoszt teremtett. De mi van ma a mítosz szereplőivel, a zenekar tagjaival?

Életstílus

Divat – Az ősz színei

Az erdők gyümölcsei ihlették az új őszi színtrendet. Az áfonya, a szeder kékes bordós lilája az uralkodó, de jól egészíti ki a sort a rózsaszín, a lila, a meggyvörös kellemes, telt tónusa is.

Szépség

Az ősz sztárja: a szőlő

A szőlőmag hatóanyagai különösen hatásosak az idő előtti öregedést okozó szabad gyökök ellen. Szabályozzák a sejtek vérellátottságát, feszesítik a rostokat, és lassítják a puhaságért felelős savak leépülését. Vagyis a szőlőmag szuper hatékony a ráncok ellen!

+ 8 oldal: Nők a konyhában



● Nagyanyáink szakácskönyvei

● Családi támaszpont

● Vacsora számítógéppel

Egy időben a konyha a száműzetés színhelye volt. Míg a család a nappaliban tereferélt és tévézett, a nők olajszaggal átitatódva és hagymától könnyezve küszködtek a soha véget nem érő második műszakkal. A mai konyha már egészen más. Hogyan tehetjük még komfortosabbá?

Itt fizethetsz elő a Meglepetésre

Itt tudsz levelet írni a szerkesztőségnek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top