Trend

Meglepetés 41. szám

E heti számunkból:





Születésnapi Meglepetés-játék!
Óriásképernyős tévé és hűtőszekrény

A Meglepetés hatodik születésnapját ünnepli, és ebből az alkalomból kedves olvasóinak is meglepetést szeretne szerezni. Részletek a lapban!


Címlapsztori: Stahl Judit 
“Az a dolgunk, hogy segítsünk!”

Négy éve estéről estére láthatjuk őt a képernyőn: híreket mond, tudósít, interjúkat készít. Stahl Judit mosolygós, kedves, szakszerű és mégis emberi hangú, nem csoda, hogy gyorsan az egyik legnépszerűbb televízióssá vált.






Riport a kutyatenyésztők felelősségéről

Miért támadtak emberre?

Az elmúlt napokban újabb kutyatámadásról szóltak a híradások. A szenvedő alany egy nyolcéves kislány volt. A tettes nem csinált mást, csak azt, amit a gazdája megtanított neki.






Szerelemben, háborúban

A levegő ördögei

Az év nagy moziszenzációja, a Pearl Harbor – Égi háború a Titanic bevált receptje alapján készült: hatalmas tragédia áll a cselekmény középpontjában, de az alkotók a szerelmi bonyodalmakkal sem fukarkodnak. A hölgyek különösen elégedettek lehetnek, hiszen egyszerre két jóképű fiatalemberért izgulhatnak.






Meglepetésben a sztárok

A legjobb fickókkal játszanak

A hollywoodi színésznőket sok mindenért lehet irigyelni. Az egyik dolog biztosan az, hogy a világ legvonzóbb férfiúi veszik őket a karjaikba a kamerák előtt – sőt olykor még a forgatás után is. Az alábbi öt fiatal sztárlánynak az évek során ugyancsak kijutott a jóból!






Divat
Hat tuti tipp, hogy topon legyen

Gyorsan átalakul a divat: egy-egy szezonra többféle stílust kínál. Nehéz eldönteni, melyik legyen a kedvenc, de a helyzet nem reménytelen. Válasszon ki egyet a legvonzóbb hat stílusból, és építse rá a ruhatárát!







Szépség

Elegáns szilva, nőies mályva

Idén ősszel visszatértek az erőteljesebb sminkszínek. A meleg barnákat, a drámai mélybordókat és a szenvedélyes szilva árnyalatokat az aranyos, bronzos csillogás teszi még elegánsabbá.


Konyha
Külföldi ízek

Pita, paella, tortilla






Plusz 8
Női higiénia

• Drót helyett csupa csipke 
• Nem betegség, havibaj 
• Illatosan egész nap


Itt fizethetsz elő a Meglepetésre
Itt tudsz levelet írni a szerkesztőségnek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top