Trend

Meglepetés 43. szám

E heti számunkból:





Címlapsztori:
Rózsa György: „Nem mehetek egyszerűen nyugdíjba!”

Élete legtragikusabb időszakát élte át az elmúlt hónapokban Rózsa György, a népszerű televíziós személyiség. Lánya, Csilla kedvéért azonban megpróbálja túltenni magát a válságon, és rövidesen újra láthatjuk őt a képernyőn.








Plusz 8

Fűtési furfangok

• Méregdrága meleg
• Állami segítség a spóroláshoz
• Feng shui a kályha körül









Csillagok arcképcsarnoka
A szűz jegyében

A pop hercegnője, Britney Spears kinőtt a tinédzserkorból: összeköltözött barátjával, Justin Timberlake-kel. Hamarosan filmsztárként is üdvözölhetjük, így egyelőre lekörözte régi vetélytársát, Christina Aguilerát.






Divat

Duplázzunk!

A jó ruhából sokszor kettőt veszünk, különböző színekben. De az is lehet, hogy ugyanabból a színből, anyagból választunk szoknyát. Kényelemre vágyunk? Elő a nadrággal! Elegáns helyre készülünk? Jöhet a szoknya.


Életmese a „női Kokóról”
Bettina a fejével győz

Üstökösként tűnt fel a hazai küzdősportok egén. Csábi Bettina röpke fél év alatt végigverte a nemzetközi mezőnyt. Kis szerencsével és sok kitartással egykettőre ő lehet a női Kokó.


A nagyvilágból
A püspök botrányos esküvője

Kitört a botrány május 27-én a Vatikánban. Kiderült ugyanis, hogy Emmanuel Milingo római püspök, egykori zambiai érsek házasságot kötött.






Konyha

Gombócok a fazékban

Knédli, rizsgombóc, sajtgombóc









Magyar divatnagyságok

Szicília, Gyarmathy Ágnes jelmeztervező szemével

Pompás paloták, falakról lemállott vakolat, sós tengeri pára. Délután üresek az utcák, csak kóbor kutyák vakaróznak a kihalt piacon, a házakról kőbe vésett szörnyek vicsorognak a járókelőkre.






Szépség

Ősi fiatalító módszer

A masszázs jótékony hatását az ókori görögök fedezték fel, és ma sincs jobb módszer az öregedés, a lehangoltság és a fáradtság ellen. Masszázs közben ugyanis testünk-lelkünk megtisztul.


Horoszkóp
Fénykör-meditáció

A következő héten, a mindenszenteket megelőző napokban valamennyi jegy szülöttje feszültebb lelkiállapotba kerül.






Meglepetésben a sztárok

De nehéz az iskolatáska

A hírességek kiválósága gyakran már iskolás korukban megmutatkozik. Sokan közülük azonban csak felnőttkorukra tudják levetkőzni gátlásaikat, és csak akkor határozzák el, mit kezdjenek magukkal. De miként a kínai mondás tartja: a tehetség – akár a búvópatak – végül utat tör magának.


Itt fizethetsz elő a Meglepetésre
Itt tudsz levelet írni a szerkesztőségnek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top