Trend

Az intelligens autóportál

Elindult egy új, igényes autóportál – www.autocity.hu -, mely egyedülálló szolgáltatásaival és átlátható szerkezetével könnyûvé teszi az autóválasztást és -vásárlást, valamint a finanszírozási és biztosítási konstrukciók kiválasztását.





•  A portál elsődleges célja az autósok és vásárolni szándékozók pontos tájékoztatása, a gépjármű összehasonlítás és választás segítése, valamint a vásárlás megkönnyítése. Az Auto City biztosítja az igények és szolgáltatások találkozását a vásárlás, a biztosítás és a finanszírozás terén is. Az egyedülálló portál felhasználócentrikus kiépítése, valamint a minőségi szolgáltatások kialakítása az Auto City stratégiai fejlesztőpartnerének, a Eurocam Kft. szakértői munkájának eredménye.











• Az Auto City üzemeltetője az Euroleasing cégcsoport, amelynek köszönhetően az ügyfelek a kiválasztott modelleket országosan közel 400 kereskedő készleteiből érhetik el. A készletadatok naponta frissülnek, elsősorban a CarNet hálózat segítségével. Látogatói szabadon csemegézhetnek minden jelenleg forgalmazott modell részletes adataiból és képeiből – számuk 2500 közelébe tehető -, valamint további 10.000, az elmúlt 20 évben forgalmazott modellekből.







Kattints a képre!
• Az egyszerűsített finanszírozási kalkulátor, valamint az egyedi kalkulációk és konkrét ajánlatok lekérésére alkalmas teljeskörű ajánlatadók is az ország közkedvelt gépjármű finanszírozójának – az MKB Euroleasing Rt.-nek – termékeire támaszkodnak.

• Biztosítási segédprogramok könnyítik meg a piacon található társaságok nyújtotta Kötelező- és CASCO-biztosítások összehasonlítását. Az esetleges szerződések megkötésében és a további ügyintézésben az Eurorisk munkatársai állnak az ügyfelek rendelkezésre.







Kattints a képre!
• A készülő látványos fejlesztések az üzemeltetési oldalakon az MKB Euroleasing Autópark Rt. szakembereinek munkáját dicsérik majd.
A mindenki számára hasznos szakmai információkon és szolgáltatásokon túl az Info-klub azoknak is érdekességekkel szolgálhat, akik az autózással szabadidejükben is szívesen foglalkoznak.

• A Nagyítón belül speciális érdeklődési körrel rendelkezőknek, például nőknek, nagycsaládosoknak kigyűjtött információk teszik színesebbé az oldalt. A Frisshírek és a Balla Xpress gondozásában készült tematikus híroldalak és hírlevelek többek között az autóportálról és a különböző akciókról tájékoztatnak.

Tipp: Érdemes egy pillantást vetni a Kesztyűtartó c. rovatra is, ahol olyan információk találhatók, amelyek jó, ha “kéznél vannak” a valóságban is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top