Trend

Meglepetés 2002/1. szám

E heti számunk tartalmából:

Címlapsztori

Csak a Meglepetésben!

Jimmy megdöbbentő üzenete a túlvilágról

Idestova egy esztendeje, hogy nincs már közöttünk Zámbó Jimmy. Halála után lapunk felkereste Bujka Antalt, aki megidézte Jimmy szellemét. Kíváncsiak voltunk, hogy ennyi idő elteltével vajon sikerül-e újra kapcsolatba lépni a néhai sztárral.

Plusz 8 oldal

Forintos furfangok

• Nagyobb fény – kisebb villanyszámla

• Sok kicsi sokra megy

• Internet ingyen?

Életmese a lányról, akit a benzin gőze megcsapott

Szenvedélye a száguldás

Füstöl a gumi, ahogy belehúz a kritikus kanyarokban. A húszéves Papp Kinga az egyetlen magyar nő, aki ilyen különleges, Easter típusú kocsival versenyez.

A nagyvilágból

Nők, akik sohasem felejtik azt a napot

Hónapok teltek el a szeptember 11-ei terrortámadások óta, a túlélők és a szemtanúk azonban nem feledik a borzalom perceit. Olyan asszonyokat mutatunk be, akiknek az élete mindörökre megváltozott azon a napon.



Szigorúan bizalmas

Keresztes Idlikó: Nem vagyok férfifaló!

Díva és naiva. Vagány és érzékeny. Temperamentumos és visszafogott. Mindez egyszerre jellemzi Keresztes Ildikó színésznő-énekesnőt, akiről azt is mondják, hogy leeszi a férfiakat a csontjukról, és mint csupasz halszálkát hajítja őket tova.

Csillagok arcképcsarnoka

Szöszi visszavág

Egy igazi szőke nő, Reese Witherspoon most megmutatja a világnak, hogy csak azért, mert csinos és tényleg aranyszínű a haja, még nem kell feltétlenül üresfejű Barbie babának lennie.

Rólunk szól

Kacagja ki a vitát!

Számtalan házasság fut zátonyra amiatt, hogy lassan kihuny a szerelem, mert nem táplálják a lángját. A sok válás miatt a nyugati féltekén egyre többen vesztik el a hitüket abban, hogy a házasság intézménye tartós boldogságot hozhat két ember számára.

Teszt

Reggeli rohanás

Nem mindegy, reggel miként készülünk föl a napra. Most eldöntheti, változtatnia kell-e a szokásain ahhoz, hogy egészen estig ragyoghasson.

Divat

Prémpremier

A tervezők a téli szezonra ki sem találhattak volna stílusosabb díszítést, mint a szőrmét. A néhol csak vékony, szegélyező, máshol gazdagon burjánzó prémek – műszőrmék vagy valódiak – a melegség illúzióját keltik, elegánsak, és ha úgy akarjuk, akár sportosak is lehetnek.

Konyha

Maradékból szendvicsek

Pulykás minyonszendvics, halas kanapé, kacsasültes háromszögek.

Szépség

Téli testőreink

A bőrünk és a hajunk minden télen a kínok kínját állja ki, hiszen a kinti hideg levegő ugyanolyan szárító hatású, mint a benti, fűtött meleg. Szépségünknek védőkabátra van szüksége, főleg, ha a téli sportok szerelmesei közé tartozunk.



Meglepetésben a sztárok

Újévi újrakezdések

Itt fizethetsz elő a Meglepetésre

Itt tudsz levelet írni a szerkesztőségnek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top