Trend

Valentin nap

Idõben készülj fel a Valentin-napra, ha egy igazán szép és emlékezetes meglepetést szeretnél okozni szerelmednek, kedvesednek, férjednek, vagy nevezzük bárhogy is életed boldogságát.

Először is szerezd be a lakáskulcsát, ha még nem laktok együtt. Ha már közös a fészek, akkor persze egyszerűbb a szervezés.
Az előkészületek alatt jó néhány holmit be kell szerezned. Szükséged lesz mindenféle romantikus kellékre:





Fürdőolaj, vörös rózsaszirom, hangulatos CD ( legjobb, ha kedvenc romantikus számaitokat gyűjtöd csokorba), illóolaj párologtató, szantálolaj, szív alakú pogácsaszaggató, a pogácsasütés összes kelléke és hozzávalói, papír, toll, vörösbor, vörös selyem (lehet bélésselyem is), aranyzsinór, aprított szivacs (párnatöméshez), vörös cérna, tű, olló, teamécses, verseskötet (ajánlom József Attilát), vörös kartonpapír, ragasztó (technokol rapid), színes homok (de ha nem tudsz beszerezni, akkor megteszi a mezei folyami homok is).


Az előkészületekkel haladj időrendi sorrendben:

Az első legyen a piros selyemszívek elkészítése , amikkel hatásosan feldíszítheted majd a lakást. Fontos feladat, hogy a közös lakásban ezeket jól el is kell tudni rejteni, nehogy idő előtt lelepleződj!





A következő feladat igencsak időigényes, de mindenképpen megéri. Készítsd el a második szívet (ha ráérsz, és van kedved, akár többet is). Ezen kedvenc idézeted lesz majd rajta, színes homokkal írva.

Végül jön a pogácsasütés, amihez már Valentin napját ajánljuk, hiszen az igazán frissen finom. A lényeg, hogy szív alakú pogácsákat szaggass, és egyik-másik közepébe dugj egy kedves üzenetet.


És mindennek koronája, a legromantikusabb este:





Mielőtt párod hazaér, kösd fel a szíveket a szoba összes pontjára. Rakd tele a padlót mécsesekkel, és gyújtsd meg őket. A behűtött vörösbort két kecses pohárral, és a pogácsástálkával együtt tedd az asztal közepére.

 Engedj fürdővizet, a finom, illatos olajat se spórold ki belőle, és a fürdőszobában a párologtatót is indíthatod a szantálolajjal. Amíg a víz elkészül, tedd be a CD-t, és persze a nagy gonddal készített verset is helyezd az ágy közepére.

Ha kész a fürdő, szórd meg rózsaszirmokkal, akárcsak az ágyatokat. Ezután pedig nyiss ajtót, ha csönget a nagy Ő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top