Trend

Tündökölj, akár egy sztár!

A Lux tisztálkodószer termékcsalád megújult, hogy te is sztárnak érezhesd magad. És ehhez nem kell majd más, mint egy jólesõ zuhanyozás vagy fürdés. Miközben bõrödet táplálja, gyönyörûvé is varázsol.




Hogy mások is felfigyelhessenek sugárzó magabiztosságodra, szépségedre, nem kell más, mint hogy megkapd a neked járó kényeztetést. A Lux pedig éppen ezt adja meg neked. A régóta jól ismert márka most éppen azért újult meg teljes egészében, hogy a mai modern nőt is segíti igazi sztárrá varázsolni.

A tusfürdők széles palettája egyszerre tisztítja és szépíti bőröd, nem beszélve a hihetetlenül finom illatokról. A habfürdők lágy habja igazi kényeztető élmény, és még a folyékony szappanról sem feledkeztek meg, amely így kezedet is ápolja.





A megújult termékpaletta igazi sztárja a Nutri Pearls tusfürdő, amely selymes, lágy gyöngyöket tartalmaz. A gyöngyök a bőrön feloldódnak, gyümölcskivonat és vitaminok keverékével árasztva el a bőrt. Így valóban sugárzóvá és bársonyossá válik a test, ráadásul a tél után a tápanyagok csak jót tehetnek!

Ha igazi felfrissülésre, megújulásra vágysz, válaszd a Summer Massage változatot, amely igazi luffa szivacsot tartalmaz, így kíméletesen radírozza a bőrt! Friss illata remekül élénkít.

Ha el akarsz kápráztatni mindenkit, az Oils of Orient változatot ajánljuk, amely keleti olajokkal és pálmatejjel kényeztet. Senki nem tud majd ellenállni neked!







Ne feledd a többi változatot sem, a Heavenly Milk gyöngyproteinnel, a Shimmering Sea tengeri ásványokkal, az Oxygen Boost oxigénnel gazdagított.

Egy azonban biztos: ha a Lux megújult termékeit használod, minden érzéked megbolydul majd. És persze nem csak neked, hanem mindenkinek, aki a belőled lett sztárral találkozik!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top