Trend

Rexona Pro Balance

Az új Rexona Pro Balance-t kifejezetten azért fejlesztették ki, hogy hatékony védelmet biztosítson az izzadság ellen, amellett, hogy gyengéden ápolja bõröd. Hát nem remek kombináció?









A Rexona Pro Balance dezodort bőrbarát Pro Dermasil hatóanyagának köszönhetően használhatod érzékeny bőrön is. Bőrgyógyászatilag tesztelt és klinikailag bizonyított, hogy biztosítja a Rexonától megszokott friss védelemet. Mindezt úgy, hogy tényleg nem okoz irritációt.

Hogy ez hogyan lehetséges? Egészen egyszerű a válasz. A Rexona fejlesztői rátaláltak a Pro Dermasil hatóanyagra, amely a lipidek és zsírok olyan kombinációját tartalmazza, amelyek segítenek a bőr egyensúlyának fenntartásában. Ez az egyedülálló felfedezés biztosítja, hogy a hónalj érzékeny bőrében ne boruljon fel az egyensúly, és ne száradjon ki. Hiszen a kiszáradt bőr érzékeny is, mivel elveszti védőrétegét, és



nincs, ami megóvja a károsodásoktól.

Így már egyértelmű, hogy azoknak sem kell választaniuk a biztonság és a bőrápolás között, akiknek az átlagnál esetleg érzékenyebb a bőrük.

Hogyan lehet valami ennyire gyengéd és hatékony? Úgy, hogy Rexona.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top