Trend

Feszültség, szerelem

Így nyár végén igazán itt az idõ, hogy bepótold, amit eddig nem tettél meg. Hiszen a nyár a kalandok, a szerelem ideje. Kivetted már a részed? Vagy félsz, hogy kellemetlen helyzetbe kerülsz?




Ha éppen páros vagy, és nem borogatnád a jó viszonyt egy könnyű kis flörttel, akkor neked ajánljuk a kalandok másféle változatait. Jól jöhet egy kis bungee jumping, visszafogottabbaknak némi vízi nevetgélés egy banán, fánk és hasonló finomságra emlékeztető nevű, ám a víz felszínén igen gyorsan száguldó szerkezet formájában. Ezeket persze csinálhatod pároddal is.

Ha páratlan vagy, akkor viszont egy percig se fogd vissza magad, inkább alaposan nézz körül, és válassz egy neked való férfipéldányt. Hajts rá, és szerezd meg! Vagy ha nem akarod megszerezni, akkor csak csavard el a fejét, az is remek mulatság lesz.





De hol itt a címben ígért feszültség? Hát, bizony a nyár is tartogathat olyan helyzeteket, amikor egy-egy félelmetes mozdulat a fánkkal, vagy egy második látásra nem is annyira kedves férfi becserkészése kellemetlen pillanatokat hoz. Ilyenkor nyilván te is tudod a megoldást: emelt fej, egyenes hát, hiszen a megőrzött büszkeség igen sokat segít. Ilyenkor már csak arra kell ügyelned, hogy mindenre felkészült legyél. Nem árt például, ha nem izzadsz le tetőtől-talpig, ha nem szaladsz el megbántva, és ha nem nyalogatod sebeidet. A második kettő csak rajtad múlik. Az elsőhöz pedig nem árt résen lenni, és olyan dezodort választani, ami biztosan megóv minden „balesettől”.

Ezek birtokában tehát teljes biztonságban vághatsz neki minden nyári kalandnak. Sok szerencsét és jó szórakozást!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top