Trend

Segítség becsomagolva

Éppen a pénztárnál állsz, és púposra pakolt kosarad mellett állva nem találod a bankkártyádat? Az elsõ reakció bizony az izzadás.





Hiába nincs hőség, az emberek a kellemetlen helyzetekben izzadni kezdenek. Ez elől nincs menekvés, hacsak nem valami igazán profi dologgal készültél fel a jelenség ellen. Szerencsére van már egy olyan dezodor, ami éppen akkor lép akcióba, amikor arra igazán szükség van.

A Rexona Active Reserve éppen az a deo, amire szükséged van. Igazán bízhatsz benne, mert abban a pillanatban, ahogy egy kellemetlen helyzetben izzadni kezdenél, máris beindul. Ez különösen jól jön azokban az esetekben, amikor nem a melegtől vagy sporttól izzadsz, hanem éppen kritikus helyzetben vagy. Mivel az ilyen jellegű izzadás mindig hirtelen támad meg, nem könnyű védekezni ellene.





A Rexona Active Reserve hatóanyaga kis csomagokba zárva várja, hogy tevékenykedhessen. Amikor a hőmérséklet megemelkedik, a hatóanyagok kiszabadulnak, és máris küzdelembe lépnek az izzadság okozta kellemetlen szagokkal. Amikor az izzadás abbamarad, a bőr szárazabbá válik, és a hatóanyagok visszabújnak tárhelyükre. És ez így megy tovább…

A biztos megoldás tehát, ami sosem hagy cserben, ha bajban vagy: a Rexona Active Reserve!






Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top