Trend

Kinek jut eszébe gumit cserélni???

Nézze meg alaposan a képet! Valószínűleg a hölgyeknek a cipőn jár az eszük, az uraknak viszont szinte biztos, hogy a hölgy lábán... De kinek jut eszébe gumit cserélni?

Senkinek, és ez így normális. Tartozzon akár a hölgyek, akár a férfiak táborába, jogosan gondolja, hogy a gumiabroncs az autó egy alkatrésze, és azzal foglalkozzon csak a márkaszerviz.

175/70 R13…, sebességindex…, terhelésindex… Ezek jelentését egy átlag autótulajdonosnak nem kell ismernie. Elég azzal tisztában lennie, hogy a gumiabroncs nem örök életű alkatrész, amelynek csereperiódusa leginkább az igénybevételtől függ. Ha elkopott – cserélni kell. Ha elöregedett – cserélni kell. Ha megsérült – cserélni kell. Gumiabroncsának kopottságát könnyen ellenőrizheti egy 100 forintos érme segítségével: helyezze az érmét a gumibarázdák közé. Amennyiben a barázda nem éri el a középső rézszínű korongot, az ön gumiabroncsának futófelülete már kevesebb mint 3,5 mm, és így a biztonsága érdekében ajánlott azok cseréje.

Az elöregedett vagy sérült gumiabroncsok felismerése már nem ennyire egyszerű. Érdemes rendszeresen, de legalább a téli–nyári átszerelésnél felkeresni a márkaszervizt, ahol a szakemberek átvizsgálják gumiabroncsainak állapotát, és szükség esetén kedvezményes ajánlatot is adnak a gumiabroncsok lecserélésére.

Ha Ön 4 évesnél idősebb Opellel rendelkezik, akkor különösen érdemes felkeresni az Opel-márkaszervizek valamelyikét, mert a Szerviz4+ program – köztudottan alacsony árú – szervizműveletei mellett a programban szereplő modellekhez most rendkívül kedvező áron kínálják a nyári gumiabroncsokat is. Például az Opel Astrára már 7990 forintért, az Opel Corsára pedig már 6990 forintért vásárolható Barum gumiabroncs. …kevesebbért, mint gondolná! Kérjük, a Szerviz4+ részleteinek és az Opel-márkaszervizek egyéb ajánlatainak megismerése érdekében forduljon a hivatalos, a programban részt vevő Opel-márkaszervizekhez, vagy tekintse meg a www.opel.hu weboldalt. A feltüntetett árak ajánlott fogyasztói árak. (hirdetés)

További információk

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top