Trend

Hiszem, ha látom (X)

Mindannyian kinevették Kolumbusz Kristófot, mikor azt állította, hogy a Föld gömbölyű... Amikor azonban saját szemükkel látták ennek bizonyítékát, elhitték Kolumbusz állítását.

Az emberekben szinte kódolva van az állandó kétkedés, elővigyázatosság és szkepticizmus. Egy olyan világban, ahol üzenetek hada vesz minket körül, nagyon nehéz kiszűrni, hogy mi az, ami igaz. A Pantene kutatói megalkották a balzsamok új Amino-S formuláját, mely segít az erős haj 7 látható tulajdonságának * elérésében, ezáltal láthatóan lágy, egészséges és szép külsőt kölcsönöz a hajnak, melyek után a nők állandóan vágyakoznak. Hogy meggyőződhess Te is erről, tedd próbára a Pantene-t, és teszteld le mind a 7 haj-tulajdonságot otthonodban!

Csatlakozz a nagy balzsam teszthez!

A Pantene 2008. november 15. és december 15. között országos balzsam tesztet szervez, várhatóan több ezer nő részvételével.

Az első 10 000 regisztráló, aki csatlakozik a teszthez, online jelentkezhet ingyenes 75 ml-es Pantene balzsamokért, hogy saját haján tapasztalhassa az erős haj2 mind a 7 tulajdonságát, és amely kapcsán aztán véleményezheti a terméket.

Az egy hónapon át tartó nagy teszt végére a Pantene reméli, hogy vélemények és teszteredmények ezreit kapja az ország minden tájáról. Miért nem teszteled le te is a Pantene-t és mondod el a véleményed a www.pantene.hu weboldalon keresztül?

 


*Fésülésből és hajformázásból származó károsodás esetén, a Pantene Clarifying samponhoz képest. Az erős haj 7 tulajdonsága: puhaság, kevesebb töredezett és károsodott hajvég kevesebb szálló hajszál, teltség, fény, rugalmasság.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top