Trend

Hiszem, ha látom – Pantene 7próba(X)

Bizonyított tény, hogy az első benyomás rengeteget számít, és a hajnak ebben igen jelentős a szerepe. A nők több mint 60%-a azt állítja, hogy a haj az első dolog, amit megfigyelnek a másikon, és 63%-uk gondolja úgy, hogy azok a nők, akiknek egészséges kinézetű a hajuk, magabiztosabbnak és vonzóbbnak tűnnek*.

Az öt érzék közül a látás az, amit a körülöttünk zajló világ érzékelésekor leginkább használunk. Érzékelésünk 80%-a szemünkön keresztül történik, míg csodálatos memóriánk 80%-ban szintén képekből épül fel. Tudtad azt például, hogy szemünk képes óránként 36.000 információt feldolgozni? A látás mellett az érintés is hihetetlenül fontos.

Az ujjainkon található bőrrétegben érzőidegek százai találhatók, így akár a legfinomabb érintés is sok mindent elárulhat számunkra. Nem meglepő, hogy a hajat illetően ez a két érzék szolgál a legtöbb információval.

A Pantene most elkésztett egy gyors és könnyű tesztet, hogy magad is meggyőződhess az új Amino-S formula hatékonyságáról és otthonodban is kipróbálhasd, vajon a te hajad is rendelkezik-e az erős haj 7 tulajdonságával.

Országos Balzsam Próba

Cikkünk folytatásában többet is megtudhatsz a Pantene 7 próbáról!


*Pantene kutatás, Észak-Amerika, 2007.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top