Trend

Hiszem, ha látom – Pantene 7próba II. (X)

1. Könnyű kezelhetőség: A Pantene hajbalzsam használata után csak húzz át nedves hajadon egy közepesen sűrű fogazatú fésűt, és észreveheted, milyen sokáig jutsz anélkül, hogy ellenállásba ütköznél, vagy különösebb erőt kellene kifejtened. Minél jobban siklik a fésű, annál jobb hajad állapota.

Pantene 7próba

1. Könnyű kezelhetőség

A Pantene hajbalzsam használata után csak húzz át nedves hajadon egy közepesen sűrű fogazatú fésűt, és észreveheted, milyen sokáig jutsz anélkül, hogy ellenállásba ütköznél, vagy különösebb erőt kellene kifejtened. Minél jobban siklik a fésű, annál jobb hajad állapota.

2. Lágy tapintás

Simítsd végig kezedet a hajadon, miután az új, Amino-S formulát tartalmazó Pantene Pro-V balzsamot használtad, és érezheted, mennyire lágy és sima lett.

3. Szuper fény

A haj attól ragyog, hogy a fényt visszatükrözi. Minél kevésbé sérültek a hajszálak, annál simább a felszínük, így annál jobban fénylenek. Próbáld ki, hogy hajad egyik felét az új, Pantene Pro-V balzsammal ápolod, majd megszárítod, ráirányítod a lámpa fényét, és különböző szögekből vizsgálod meg a fény visszaverődését.

4. Kevés elektromosság

A szálló haj a száraz, statikusan feltöltött haj jele. Az új Pantene Pro-V balzsam segít megőrizni a haj nedvességtartalmát, és egy vízzáró réteget képez, minimálisra csökkentve a száraz haj frusztráló mellékhatásait. Hajad töltöttségének mértékét úgy tudod a legjobban megállapítani, hogy óvatosan hozzáérintesz egy léggömböt, és összehasonlítod, mennyire száll a balzsam használata előtt és után.

5. Tartás és volumen

A haj, melyet elnehezít a szennyeződés, a hajformázó termékek és a fejbőr zsírossága, veszíthet dússágából. Ezt úgy tesztelheted, hogy a tükörben megnézed hajad „méretét”. Mosd meg Pantene Pro-V samponnal, majd ápold a Pantene Pro-V balzsammal, végül szárítsd meg, és formázd. Ezek után hasonlítsd össze a körvonalat a tükörben – látni fogod a pozitív változást frizurád térfogatát, tömörségét illetően. Hogy megmérhesd hajad természetes volumenét, fogd fel hajadat lófarokba, és mérd meg a copf átmérőjét ujjaid, vagy egy szalag segítségével. Ismételd meg a tesztet néhány heti Pantene Pro-V sampon és Amino-S tartalmú Pantene Pro-V balzsam használata után, idővel szembeötlő lesz a különbség!

6. Kevéssé törékeny haj

A törékeny és gyenge haj a fésűdben vagy kefédben gyűlik össze a mindennapos formázás során. A Pantene Pro-V balzsam használatának megkezdése előtt számold meg, mennyi hajszálat találsz a fésűben, és tedd meg ugyanezt néhány hetes használat után is. Azt azért ne felejtsd el, hogy napi 100 szál veszteség természetesnek számít egy egészséges növekedés mellett.

7. Viszlát töredezett hajvégek!

A töredezett hajvég a legszélsőségesebb hajkárosodás. Egyetlen termék sem tudja teljesen helyreállítani a töredezett hajvégeket; amit leginkább tehetsz érte, az, hogy megelőzöd a sérülést. Vizsgáld meg egy nagyító segítségével, hogy mennyi töredezett hajvéged van. Ha egy sincs, akkor a legszerencsésebbek közé tartozol! Ha viszont többet is találsz, a legjobb, ha vágatsz a hajad végéből. Ezután használj rendszeresen Pantene Pro-V sampont és balzsamot, majd néhány hét elteltével végezd el a nagyítós tesztet újra, és hasonlítsd össze az eredményt! A különbség szembetűnő lesz!

 

Országos Balzsam Próba

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top