Trend

Én kipróbáltam!

A hajfestéstől nem kell félni, otthon is bárki könnyen elvégezheti és az eredmény még bátrabbá tesz minket. Főleg, ha a L'Oréal Paris legkedveltebb, ammóniamentes, kímélő, tartós hajszínkrémét választjuk. A Casting Créme Gloss az optimális fedés mellett ultracsillogó hajszínt biztosít, a haj tapintása pedig kellemes, bársonyos lesz. A hajszínkrém a haj természetes pigmentjeit nem változtatja meg, ápoló összetevői erősítik a hajszálakat. 21 ragyogó, izgalmas árnyalatban gyönyörködhetünk, csak választani tudjunk majd!

Én kipróbáltam, az eredmény önmagáért beszél! Ragyogó, látható árnyalatok – és tényleg!

„Befestettem a hajam. Pont. Semmi felkiáltójel, semmi dráma. Nem balhéztunk össze a pasimmal, nem váltottam munkahelyet, nem kezdek új életet. Egyszerűen jön a tavasz. Sejtszinten is érzem, bujkál bennem a vágy az újra, a fényre, a melegre! Na, ezért. Nem akartam drámai változást, de azért annyi hiúság szorult belém, hogy feltűnjön valami az ismerősöknek, de ne essen le nekik egyből, hogy mitől vagyok jobb színben.

Mivel köldökzsinorilag össze vagyok kötve a nettel, először ott kutakodtam. Olyan festéket kerestem, amely nemcsak különleges árnyalatot ad a hajamnak, hanem megtölti élettel, ragyogással. Ráadásul így tél végén nem utolsó szempont volt, hogy ápolja is azt. Kívül-belül.

Szigorú kritériumaim mindegyikének megfelelt a L’Oréal Casting Créme Gloss tartós hajszínkrémje, amely gyönyörű árnyalatokban kapható a gyöngy szőkétől az ébenfeketéig és 28 mosásig tart. Bár már megvolt a jelölt (a borostyán szőke csoda), gyorsan körbeküldtem a csajoknak a lehetőségeket. Muszáj volt begyűjtenem a véleményeket. Persze, mindenki más árnyalatba szeretett bele, úgyhogy megspórolhattam volna ezt a kör-emailt.

Megvolt a csoda! A formás dobozból szinte kitéptem az alkatrészeket, amit utólag nem javaslok, mert aki egyedül lát neki a festésnek (annak ellenére, hogy nincs nyolc karja), az a színelőhívó tubust beleállíthatja a doboz erre kitalált részébe, hogy könnyebben belenyomja a festéket.

A keveréket pillanatok alatt el lehet készíteni, az ábrákat még az olyan technikai analfabéták is felfogják, mint én. Amíg A. sékelte a festéket, én felhúztam egy játszós pólót, előkaptam egy ócska törölközőt, benedvesítettem és törölközővel átszárítottam a hajam. A nagy könyv szerint így könnyebben tapad rá a festék.

Kicsit megrettentem, amikor a tubusban lévő keverék padlizsánlila színben játszott, A. azonban megnyugtatott: semmi ok pánikra, ennek ilyennek kell lennie.

Gyorsan felkente választékról, választékra, az egész haj hosszán a festéket, amely könnyű, krémes, egy kicsit talán túl krémes is. Nem csöpög, de folyósabb a vártnál. Ripsz-ropsz megvolt az egész.

Miután az egész tubus tartalmát felvitte, és a fejemet ellepte a festék, alaposon belemasszíroztam a hajamba, és húsz percig tűkön ültem. Dehogy ültem! Ötpercenként rohantam a tükör elé, és az őrületbe kergettem A-t. „Na milyen? Látszik már? Tetszik? Szerintem jó!”.

A legjobb az volt az egészben, hogy nem hogy a szokásos kellemetlen, szúrós hajfesték szagot éreztem, hanem kifejezetten jó illatot árasztott hajzatom!

A használati utasításon leírt három színmegőrző trükkök bevetettem a hatásosabb eredményért. Lemosás előtt egy kicsit benedvesítettem, és finom dörzsöléssel felhabosítottam a színezőt, majd addig mostam le, amíg tiszta nem lett a víz. Ezután került rá az ápoló, aminek hihetetlenül finom illata van.

Legszívesebben ilyen illatú balzsamot használnék mindig. Még szerencse, hogy a nagyobb mennyiség több hajmosáshoz is elegendő! Két perc után kiöblítettem, végül hideg vízzel mostam le a hajam, így az még ragyogóbb lett.

Az eredmény vizesen is meggyőző, megszárítva pedig valóban csodaszép lett. Friss, játékos, könnyed és új, mint a tavasz maga. A szemem zöldebbnek, a bőröm üdébbnek tűnik ebben a keretben. Mit is mondhatnék: imádom! (És, hogy az istennők se maradjanak ki: Botticelli is ilyen színű hajkoronával festette meg Vénuszt.) Ti jöttök, csajok!”


Próbáljátok ki a Casting Créme Gloss fénylő csokoládé árnyalatait!

 

.dotka

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top