Trend

Márciusi újdonság

A tavasz a megújulás, újjászületés időszaka. Ilyenkor nemcsak a természet virul ki, hanem mi is. Élvezzük a tavaszt, és adjuk vissza a téltől megfakult arcbőrünk ragyogását! A legújabb arckrém még tág pórusainkról is gondoskodik!

Első és legfontosabb lépés, hogy megújítsuk az arcbőrünket.
A téli fáradtságtól megfakult arcbőrünket első lépésben alaposan tisztítsuk meg.

Ehhez tökéletes a Derma Genesis Habzó arcradírozó kréme, melynek fényt adó mikrogyöngyökben gazdag formulája víz hatására habzik, hogy finoman fejtse ki hámlasztó hatását a bőrre és elősegítse az új sejtek felszínre kerülését.

Az alapos arctisztítás után következzen a kímélő tonizálás.

Az arcápolás harmadik lépéseként használjuk kedvenc L’Oréal Paris arckrémünket. Már megérkezett az újdonság, végre kipróbálhatjuk a Derma Genesis Pórusfinomító kisimító arckrémet!

A fiatalos bőr forrása az új sejtek képződésén alapul, idővel a bőr kevesebb új sejtet képez. A bőr kevésbé simává válik, a pórusok viszont láthatóbbá válnak. A bőr állaga és tónusa egyenetlenebb lesz, ráncok és ráncocskák jelennek meg. Azt már sok nő tudja, hogy a tág pórusok nem mutatnak túl jól az arcon, azt viszont kevesen, hogy már erre is van megoldás:

A L’Oréal Paris márciusi újdonsága ebben segít!

Derma Genesis Pórusfinomító krém igazi innováció, amely hialuronsav, Pro-XylaneTM és Mikro-Simító hatóanyag kombinációjával elősegíti az új sejtek képződését (a bőr felső hámrétegében), hogy segítse a bőr feltöltését és kisimítását.

Az Aktív Mikro-Simító, egy Beta Hydroxi sav sejtről sejtre hat, hogy kisimítsa a bőrfelszínt. A Pro-XylaneTM egy természetes eredetű öregedés elleni molekula.

Napról napra bőr simább, a ráncok és az apró ráncok mintha csökkennének. 4 hét után a pórusok csökkenek.

A nők által tapasztalat hatékonyság a bőr simábbnak látszik a nők 95%-a szerint*, a bőr teltebbnek látszik a nők 72%-a szerint*.

 

Rózsaszín mikro-gyöngyöket tartalmazó állaga gyorsan beszívódik és bársonyos-sima tapintást biztosít. Használjuk minden nap arcra és nyakra.

A megújult ragyogó arcbőrünk pedig önbizalommal fog bennünket eltölteni, hiszen az intenzíven kisimult bőr láthatóan fiatalabbnak látszik!

Ezzel megkezdtük a tavaszi megújulást!

 

*Önértékelésen alapuló teszt, 130 nő által 4 heti használat után

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top