Trend

Alkalom szüli a…sminket!

Már kislány korunkban is nagyon érdekeltek minket az igazán csajos dolgok és minden formában próbáltuk kifejezni a "nőiességünket". Folyamatosan illegtünk-billegtünk a tükör előtt, hol magas sarkú cipőben, hol szoknyában, kisminkelt - vagy inkább kikent - arccal.

Fiatal lányként is előszeretettel használtunk sminket, de sokszor túllőttünk a célon… Nem tettünk különbséget az alkalmak közt, ezért volt, hogy egy randira is erős, esti sminket készítettünk magunknak. Meg is lett az eredménye, mert a várt hívás elmaradt. Ezen ma már nem csodálkozunk, hiszen a rosszul megválasztott smink, inkább erőteljes és túlzó volt, mint előnyős és szép. Ma már tudjuk, hogy egy igazi NŐ mindig az alkalomhoz illően néz ki!

Most eláruljuk nektek három tuti sminktippünket, három különböző alkalomra!

Séta az első, tavaszi napsugarakban, Lounge Glam

Szeretjük a telet, mert megvan a varázsa, de az igazat megmondva mindig türelmetlenül várjuk az első tavaszi napsugarakat! A borongós, hideg idő után feltölt energiával és megsimogatja lelkünket. Ilyenkor alig várjuk, hogy hazaérjünk a munkából és kutyánkkal, barátnőinkkel „karöltve” sétáljunk egy nagyot a közeli parkban. Persze ilyenkor is nélkülözhetetlen a smink, mert szeretünk jól kinézni és nem tudhatjuk, kivel találkozunk a hosszú séta során…

Készítsd el Te is sminked lépésről lépésre! KATT IDE>>>

 

Egy csábító smink, Sensual Romance

Egy randi nagyon sok izgalommal jár, főleg, ha az első találkozásunk lesz. Ilyenkor nagyon oda kell figyelnünk arra, hogy az öltözékünk ne legyen kihívó és a sminkünk is inkább természetes, csábos legyen, hiszen azt szeretnénk, ha a kiszemelt fiú elsősorban a belsőnkre figyeljen. Ez persze nem azt jelenti, hogy nem bolondíthatjuk meg egy-egy csábos pillantásunkkal.

Mindezt, hogy érheted el? Nézd meg lépésről lépésre! KATT IDE>>>

Egy színházi estéhez: Stage Fever

A barátainkkal rajongunk a színházért, mert a szórakoztató, olykor drámai történetek teljesen elvonják a figyelmünket a hétköznapokról és az előadás végére, mintha kicseréltek volna minket! Egyszerűen vonz a sejtelmes sötétség, a fel-felvillanó fények és a titokzatos homály. Ez a katarzis a sminkkészítésre is kihat, hiszen mi is pont olyan titokzatosak és sejtelmesek szeretnék lenni, amilyen a színházi világ!

Most lépésről lépésre megtudhatod, hogyan készítsd el a színházhoz illő sminked! KATT IDE >>>

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top