Trend

Elegant Terracotta- a természet meleg színeinek csillogó harmóniája

Eva Longoria megtestesült eleganciája inspirálta a L'Oréal Paris-t az "Elegant Terracotta" irányvonal megalkotásakor. Eva hibátlan vonásai, gyönyörű hajzuhataga magával ragadó.
Az Evahoz hasonó barna szemű, barna hajú hölgyek színeit az új trend árnyalatai csillogással tölti el, hogy a látvány lenyűgöző, a hatás ellenállhatatlan legyen.

Elegant Terracotta 1. lépés

Arcunk színét tökéletesítsük az Infallible alapozóval, majd fixáljuk az Accord Parfait matt púderrel. A felső szemhéj mélyítő vonalára satírozzunk a Color Appeal Mono154 Rosy Quartz, halvány rózsaszínű szemhéjpúderből.

 

 

 

Elegant Terracotta 2. lépés

A Contour Khol 137 Dark Chocolate, mély csokoládébarna szemceruzával emeljük ki a szemet alul-felül és satírozzuk el.

 

 

 

 

Elegant Terracotta 3. lépés

A Color Appeal Mono 168 Brown Lamé, szikrázóan csillogó barna szemhéjpúdert satírozzuk el füstösen a ceruzával kiemelt részekre. A szempillákat az Extra-Volume Collagene dúsító szempillaspirállal emeljük ki.
Az orcákat a Blush Délicieux arcpirosító 09 Terracotta árnyalatával élénkítsük. Ajkunkat a természetes Glam Shine Natural Glow rúzs 405 Crystal Nude Glow árnyalatával tegyük érzékivé.


 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top