Trend

Malek Andreának fontos, hogy sportolás közben is jól nézzen ki

Malek Andrea Bikram jógával fejleszti koncentrálóképességét és nem utolsó sorban, csökkenti a mai rohanó világ népbetegségét, a stresszt.

Minden óra 90 perces és 40 fokra felfűtött teremben végezzük. Ennél a hőmérsékletnél ugyanis az izmok, szalagok lazábbak, könnyebben nyújthatók, így a sérülésveszély kockázata lényegesen lecsökken.
A meleg hatására azonban az izzadás is fokozottabb, így nagyon oda kell figyelni arra, hogy mit veszünk fel.

 

A jóga órán csak saját magára koncentrál az ember, megfigyelheti teste, lelke reakcióit, és lecsendesítheti gondolatoktól hemzsegő elméjét.

Nem mindegy tehát, hogy mit viselünk, a legkényelmesebb és természetes anyagokból készült ruhákat kell előtérbe helyezni.

 

Szeretem, ha jógázás közben is jól nézek ki és nem tereli el a figyelmem a ruha kényelmetlensége. A fokozott izzadás miatt pedig ezek a ruhák azonnali és sok mosást igényelnek.


A sportruhák könnyen kinyúlhatnak a gyakori mosásnak és viselésnek köszönhetően.

 

A Dreft azonban egyedülálló, szabadalmaztatott Fiberflex formulát tartalmaz, amely rugalmas tartást ad a szálaknak; mint egy spirál, úgy veszi körbe azokat.

A ruha így gyakori mosás és viselés ellenére is tovább megtartja eredeti alakját, mintha univerzális mosószerrel mosta volna.

 

 

 

 

Szeretnéd sokáig megőrizni ruháid eredeti szépségét? Látogass el honlapunkra!>

 

A Budapest és Bécs között ingázó elfoglalt színész- és énekesnőnek fontos, hogy megtapasztalja saját korlátait, megismerje saját gyengeségeit és erősségeit.

 

Az, hogy mihez kezdünk a jógán megszerzett tapasztalatokkal, az már csak rajtunk múlik.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top