Trend

100% erotika, Penélope!

Ma már mindenki tudja, hogy a spanyolok egyik legnagyobb nemzeti kincse nem más, mint Penélope Cruz. Veleszületett tehetségével és őrülten szexi külsejével nemcsak rajongóit részegíti meg, hanem folyamatosan elcsavarja Hollywood legkiválóbb színészei fejét is. De ne szaladjunk ennyire előre!

A madridi madonna

100% erotika, Penelopé!Pe (35), ahogy a barátai hívják, már kislányként is otthonosan mozgott a színpadon: balett-tudásával nyűgözte le a nagyérdeműt, majd 15 évesen – közel 300 társát maga mögé utasítva – megnyert egy tehetségkutató versenyt. Ekkora már nemcsak tánctudásával, hanem szépségével is kiemelkedett a többiek közül, így számos felkérést kapott, és egykori zenész kedvese videoklipjében is feltűnt.
Itt figyelt fel a gyönyörű latin lányra a filmes szakma is. Minden energiáját nagy élvezettel fektette karrierje építésébe, ezért arra sem maradt ideje, hogy a középiskolát befejezze, de hamarosan bebizonyosodott, hogy jól döntött.

Még csak 17 éves volt, amikor a Belle Epoque-ban nyújtott alakítása ismertté tette. Az Oscar- és kilenc Goya-díjas (spanyol „Oscar-díj”) film osztatlan sikert aratott Spanyolországban, melyet 1997-ben bemutattak a Sundance Filmfesztiválon. Itt találkozott – karrierje szempontjából – élete első legfontosabb férfijával, Pedro Almodóvarral, a híres spanyol rendezővel, aki rögtön felfigyelt az egzotikus színésznőre. Az Eleven hús című mozifilmben ugyan még csak egy apróbb szerepet osztott rá Pedro, azonban úgy elbűvölte a férfit, hogy következő alkotásában már övé volt a főszerep. A Mindent anyámról című filmért Oscar-díj járt, amelyet Penélope adhatott át Pedrónak.

100% erotika, Penelopé!A tündérmese valóra vált, az értékes ismeretség megnyitotta az utat Hollywoodba a madridi fodrász anyuka és az autószerelő apuka üdvöskéje előtt. 1999-től már kasszasikereket hozó filmekben világsztárokkal forgatott. Legnagyobb örömünkre Pe megállás nélkül dolgozott, így 7 év alatt több jelentős produkcióban is láthattuk. A Vad lovak forgatásán hírbe hozták Matt Damonnal, de Pe mindig is féltette magánéletét a nyilvánosságtól, ezért titokzatosan csak annyit mondott, hogy a forgatások során közel kerültek egymáshoz… Lehet, hogy soha nem tudjuk meg az igazságot, de az biztos, hogy következő filmbeli partnerével, Nicolas Cage-dzsel (Corelli kapitány mandolinja) már tényleg csak a filmvásznon alkottak egy párt. A film jó kritikákat kapott, de messze nem részesült akkora figyelemben, mint a Vanília égbolt. A média nemcsak a filmet kapta fel, hanem Penélope magánéletét is, ugyanis Tom Cruise személyében rátalált a szerelem! Három évig élt együtt a hollywoodi szívtipróval, de a körülöttük kialakult médiacirkusz kapcsolatuk rovására ment, és a tűz lassan kihűlt.

Penélopét megviselte a szakítás, de a munkakedvét nem vette el, így 2005-ben szerepet vállalt a Szahara című filmben Matthew McConaughey oldalán. A sármos szépfiú mágnesként vonzódott az csodálatos külsejű színésznőhöz, de kapcsolatuk a filmszakma áldozata lett, és hamarosan búcsút intettek egymásnak.

100% erotika, Penelopé!A szerelmi kudarcok után 2006-ban a Volver főszerepéért Oscar- és Golden Globe-díjra jelölték, de végül „csak” a Cannes-i Filmfesztiválon nyert. Ebben az évben nemcsak a filmszakma jutalmazta Penélopét, hanem a L’Oréal Paris is, ugyanis szépsége elismeréséül felkérték a gyönyörű színésznőt, hogy legyen több termékük nagykövete. Penélope örömmel vállalta az új kihívást, és büszkén reklámozza nekünk gyönyörű hajkoronáját – melyet az Elséve újratápláló termékcsaláddal ápol –, a pórusfinomító Derma Genesistől ragyogó bőrét, illetve az ásványi, bőrbarát sminkektől szikrázó arcát. A magánéletben még mindig nem kötelezte el magát, de a karrierje csúcsán áll, hiszen 2009-ben a Vicky Cristina Barcelona című film mellékszereplőjeként Golden Globe-, BAFTA- és Oscar-díjat nyert. A közös munka során Pe ismét beleszeretett kollégájába, Javier Bardembe – de hogy kapcsolatuk meddig fog tartani? Azt nem tudni, de az biztos, hogy az egész világ egy emberként drukkol, és kíváncsian várjuk a folytatást!

 

100% erotika, Pe!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top