Trend

Készülj a bikiniszezonra!

A húsvét előtti böjtölés ma már nem igazán van divatban, de a különböző fogyókúráknak bizony így tavasszal eljön az ideje. Mert ugye, a nagy családi összejövetelek mindig azzal járnak, hogy jókat eszünk-iszunk, és néhány napig nem is gondolunk arra, hogy a küszöbön a strandszezon. Hát igen, ki tudna ellenállni a finom házi sonkának vagy a ropogós báránycombnak? Senki. De talán nincs is rá szükség, mert mi segítünk, hogy a locsolkodás után is a legjobb formádat tudd hozni a bikiniszezonra.

Készülj a bikini szezonraNe feledd azonban, hogy ilyenkor nemcsak a kilókkal kell felvenned a harcot, hanem a narancsbőr eltüntetésével is foglalkoznod kell. Mert ugye, a cellulitisznek nem számít, hogy kerekded vagy, vagy sovány, csak az a fontos, hogy nőből vagy. És a nők teste nagy mennyiségű zsírt tud elraktározni a teste alsó térfelén. Mivel a zsírsejtek megduzzadnak, a bőr felszíne felé törnek utat maguknak. Ezzel lassítják a vérkeringést, ami anyagcserezavarhoz vezet, és máris kialakul a déligyümölcsre, konkrétan a narancsra emlékeztető bőrfelület. Alig van nő, aki ne találkozott volna ezzel az elkeserítő problémával. A narancsbőrt eltüntetni pedig nem is olyan egyszerű feladat.

A L’Oréal Paris ezt nagyon jól tudja, ezért segít nekünk abban, hogy minél egyszerűbben és gyorsabban legyűrjük ezt a problémát. A Perfect SLIM Laser segítségével bárki kihámozhatja magát a narancsbőréből, sőt nemcsak a narancsbőrtől szabadíthat meg bennünket, hanem karcsúbbá is teheti alakunkat.

Egy kis odafigyeléssel az étkezésünkre, heti 2-3 alkalmas mozgással, sok-sok folyadék bevitelével és a Perfect SLIM Laser segítségével felkészíthetjük a testünket a nyári kihívásra. A combokat kivillantó csinos szoknyák és a bikini is remekül állhat rajtunk, ha az elkövetkezendő időszakban odafigyelünk a testünk megfelelő felkészítésére.

Mit érdemes tudni a PERFECT SLIM LASERről?

Készülj a bikini szezonra!

A makacs narancsbőr csökkentésére a sport és a fogyókúrák nem mindig elegendőek. A L’Oréal laboratóriumai megalkották a PERFECT SLIM LASER-t – testformáló koncentrátum alfa-koffeinnel –, amelyet célzottan a makacs narancsbőrre fejlesztettek ki.

Egy feszesítő hatású koncentrált gél, amely egy szempillantás alatt beszívódik. Nem zsíros és nem ragad, lehetővé teszi, hogy használat után azonnal felöltözz.
Nem igényel specifikus masszírozást.

Használd mindennap 1-2 alkalommal a kezelni kívánt területekre (csípő, has, fenék és comb).

Tarts minimum 2 hetes kúrákat. Ismételd meg több alkalommal évente.

 

Hajrá, lányok! Legyünk ellenállhatatlanul csábítóak a rekkenő hőségben is.

 

Játékunk nyertesei:

Csala Attila, Mohács
Huterják Krisztián, Békéscsaba
Janikné Gál Gabriella, Cegléd
Kiss Evelin, Debrecen
Kozslai Péterné, Gávavencsellő
Kurtz Nóra, Budapest
Madarász Tünde, Esztergom
Rigó Zsoltné, Jászberény
Somogyi Márta, Szombathely
Szabó Jenőné, Kiskunfélegyháza
Szekula Ildikó, Székesfehérvár
Szikora Klaudia, Nyíregyháza-Sóstóhegy
Vass Réka, Kengyel
Vasvenszki Györgyi, Ócsa
Virág Viktória, Abda

 

Gratulálunk a nyerteseknek! A nyereményeket postán küldjük!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top