Trend

A nő, aki újra divatba hozta az ősz hajat

A 46 éves Kristen McMenamy veterán modellnek számít, mégis bikiniben pózol az olasz Vogue címlapján. A szupermodell hófehér hajkoronája dacára is simán letagadhatna két évtizedet a korából…

A nő, aki újra divatba hozta az ősz hajatAz alabástromszobor szépségű hölgy külseje igencsak irigylésre méltó, pláne, ha hozzátesszük, hogy egy háromgyermekes édesanyáról van szó.

Az amerikai származású, Londonban élő McMenamy a nyolcvanas évek közepe óta modellkedik, a mai napig is olyan élvonalbeli divatházak foglalkoztatják a kifutón és reklámkampányaikban egyaránt, mint a Calvin Klein, a Givenchy, a Louis Vuitton vagy a Chanel.

A modell hat évvel ezelőtt döntött úgy, hogy nem festi többé a haját: ragyogó, ősz hajkoronája azóta védjegyévé vált és egyben új lendületet adott a karrierjének. Több sajtónyilatkozatában is elmondta, hogy a hajfestés mellőzésével azt szeretné kifejezni, hogy fontosabb dolgok is vannak az életben annál, mint hogy mindenáron természetellenesen fiatalnak akarjunk látszani.


A 40 év feletti modelleké a jövő
A nő, aki újra divatba hozta az ősz hajat

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top