Trend

Öltözz át a kocsiban – munkából buliba

Bulizni mész este, de már nincs időd hazarohanni átöltözni? Dobd be reggel, ami kell, és munka után csak öltözz át!

1. Akik napközben is rohannak

Öltözz át a kocsiban - munkából buliba

Egy egyszerű pamutruha tökéletes lesz. Nappalra egy vékony kötött kardigán és egy balerina bőven elég lesz a kötelező eleganciához. Estére viszont kötelező lecserélni a lapos cipőt egy dögös tűsarkúra, a „jókislányos” kardigánt pedig egy zakóra. Kiegészítőnek pedig jöhet egy piros öv és egy hangsúlyos fülbevaló. Aki pedig igazán bevállalós, az a cipő színéhez passzoló rúzst választ. 

2. Napközben is dögösen

Öltözz át a kocsiban - munkából buliba

Rohangáláshoz tökéletes lesz egy csőfarmer, ami formázza a feneket, nappalra kényelmes és dögös, estére pedig tűsarkúval kombinálva kimondottan dögös. Reggel induláskor jöhet egy törpetűsarkú és egy színben hozzá illő pamutfelső, ami egész napra kényelmes lesz. Este pedig jöhet a nehéztüzérség, fehér, derekat és feneket kiemelő felsőrész és egy tűsarkú. Ha valakinek elég vékony a bokája, az fel is hajthatja a nadrág szárát. Ami pedig nem maradhat el, az egy igazán látványos karperec.

3. Nappal visszafogott, este szexi

Öltözz át a kocsiban - munkából buliba

 

Ehhez mi kell? Egy tunika, ami takarja a feneket, és még a combból is legalább 10 centit. Nappalra kötelező hozzá egy cicanadrág vagy egy szűk nadrág. Egy sál, ami kicsit feldobja a szettet, és egy színben hozzáillő balerina, de akár fűzős félcipő is lehet. Estére viszont a merész kiegészítőké a szett, pink tűsarkú, és csak semmi cicanadrág, és egy dögös öv, ami kiemeli a derekat, és egy hangsúlyos nyaklánc, ami megnyújtja a felsőtestet.

Öltözz át a kocsiban – munkából buliba

Igazán stílusos gardrób mellé, igazán stílusos autó dukál, hagyd, hogy az  ösztöneid vezessenek és próbáld ki a legújabb Peugeot 208-ast! 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top