Trend

Lenyűgöző a mosolyod? Te vagy az, akit keresünk!

A Te mosolyod a titkos fegyver, amely meghódítja majd a világot? A divat a legnagyobb szenvedélyed? Mindig egy profi fotózásról álmodoztál egy igazi divatfotóssal?

Próbáld ki a Colgate Max White One Fashion Shoot oldalát, szerezz minél több szavazatot, és nyerj egy milánói bevásárlókörutat!

A szép és egészséges mosoly minden öltözethez passzol, és legalább olyan fontos kiegészítő, mint egy csinos kalap, magassarkú vagy egy pénztárca. A Colgate számos szájápolási terméket kínál a fogyasztóknak, és véleményük szerint egy gyönyörű mosolyra igazán büszke lehetsz. Egészséges mosolyú, trendi, lelkes jelentkezők számára a Colgate júniustól fotópályázatot hirdet, melynek a fő mottója: „Legyen a mosolyod a legszebb kiegészítőd!” Értékes nyeremények megszerzéséhez el kell látogatni a Colgate Max White One Fashion Shoot oldalára, ahol a jelentkezők divatfotóikon keresztül mutathatják meg egészséges mosolyukat. A pályázat időtartama: 2013. június 1. – 2013. július 31.

Lenyűgöző a mosolyod? Te vagy az, akit keresünk!


Fotózás, amikor csak akarod

A Colgate Max White One Fashion Shoot egy különleges lehetőség azok számára, akik szeretnének részt venni egy online fotózáson egy igazi divatfotóssal. Rupert Prescott* segít a legnagyszerűbb mosolyodat megörökíteni, és emellett meglepetésekkel, profi tippekkel is ellát majd. „Nagyon boldog vagyok, hogy én lehetek az első fotós, aki online készít képeket a modellekről. Nagy megtiszteltetés számomra, mert minden egyes alkalommal, amikor valaki rám mosolyog, beeenged kicsit a saját világába, és jobban megismerhetem” – magyarázza Rupert.

„Mondd, hogy csííííz!” – miről is szól ez valójában?

A szabályok nagyon egyszerűek. Egyszerűen csak légy okos és kreatív! Látogass el a www.colgatemaxwhiteone.hu oldalra, és a Fashion Shoot applikáció segítségével készíts képeket webkamerával, vagy tölts fel egy már létező képedet a számítógépedről vagy a Facebook-oldaladról.

Az internetfelhasználók szavazhatnak a legjobban sikerült képekre, és a pályázat nyertese partnerével és egy divattanácsadóval együtt elutazhat Milánóba, egy igazi bevásárlókörútra.

Lenyűgöző a mosolyod és a divat a szenvedélyed? Akkor ne habozz, látogass el a www.colgatemaxwhiteone.hu oldalra, ahol további részleteket találsz.

Kérlek, olvasd el a részvételi feltételeket a http://www.colgate.hu/app/ColgateOralCare/Toothpaste/MaxWhiteOne/HU/Promotion/PhotoShoot/Terms.cwsp oldalon.

* Rupert Prescott egy kitalált karakter

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top