Trend

A 35-ös női cipők csodálatos birodalma

Vajon van-e kellemesebb érzés annál, ha egy nő megtalálja álmai cipőjét? Beleszeretni egy újba, akár egy napon többe is? A felmérések szerint mi, nők imádjuk a cipőket. Öltöztet, elvarázsolja a környezetünket, szexissé tesz, és nem utolsósorban kifejezi az egyéniségünket. A férfiak túlnyomó része a cipőre csak A-ból B-pontba jutó praktikus kellékre gondol, de nálunk egy kicsit másképpen forognak azok a bizonyos fogaskerekek. Szeretjük, ha a cipőnk harmóniában van az aznapi hangulatunkkal, ruhánkkal, és azt sem bánjuk, ha nem jön velünk szemben percenként ugyanaz, amit viselünk.
A 35-ös női cipők csodálatos birodalma

A SHOES35 cipőmárka izgalmas modelljei méltán számíthatnak érdeklődésre a piacon, főleg mert már 35-ös mérettől kaphatóak. Érdeklődésünkre a cég stylistja elmondta, “hogy ma Magyarországon 35-ös méretű női cipőt találni ritkább, mint fehér hollót. Aki női 35-ös lábra keres cipőt, lehetetlen küldetésre vállalkozik, elég körbenézünk a polcokon, szinte mindenhol 36-os méretnél kezdődnek a belépő modellek. Ezen szeretne a SHOES35 változtatni, hiszen minden modellünk kapható 35-ös méretben, és a fokozott érdeklődés miatt az év folyamán egészen 39-es méretig fogjuk a portfóliónkat bővíteni” – mondja SHOES35 stylistja, aki szintén 35-ös cipőt hord.
“Akinek 35-ös lába van, tudja, hogy lapos talpú vagy sportcipők viszonylag könnyen elérhetőek, de elegáns, vagy akár vagány, bulizós magas sarkúakat már annál nehezebb találni. Néhány éve J-Lónak (Jennifer Lopez divatmárkája) volt egy boltja Budapesten, de rövid időn belül megszűnt. Nála 34-es mérettől kezdődően lehetett válogatni az igazán egyedi cipők közül. A SHOES35 változatos szezonális kollekciókkal várja a színek és a formák szerelmeseit, legyen szó akár magas, vagy éppen lapos sarkú modellekről.”

A 35-ös női cipők csodálatos birodalma

És ha már a hírességeknél tartunk, tudtad, hogy Christina Aguilera és Kylie Minogue is 35-ös méretű cipőt hord? Ráadásul ehhez a csajos csapathoz tartozik Lady Gaga is, aki rajongói források szerint szintén 35-ös méretű cipőt visel. Ja, és akkor eláruljuk azt is, hogy Paris Hilton a maga 173 centis magasságával 41-es tappancsokkal él. Ilyen az élet!

A 35-ös női cipők csodálatos birodalma

webshop: shop.shoes35.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top