Trend

5 tipp, hogy mit viselj idén télen az elegáns partikon!

Drámai fekete, kihívó nude vagy angyali fehér? Ezeket viseld, hogy idén télen is stílusos légy a partikon!

Idén a nagy klasszikusokon kívül a bőrt láttatni engedő, érzéki anyagok is divatosak, de akkor is stílusos lehetsz, ha a visszafogottabb irányzatok híve vagy.

Feltűnő anyagok és drámai díszek

Idén nemcsak a hétköznapokban, de a partikon is megjelennek a feltűnő szőrmék. Igaz, a szőrme télen mindig az elegancia és a drámai külső tökéletes kelléke, de most kifejezetten divatos. Emellett a tolldíszítések és a finom fodrok is hódítanak. Az anyagok közül a tekintélyt parancsoló bársony, a finom kasmír és a légies organza garantálja, hogy biztosan észrevegyenek a partikon!

Trükkös meztelenség

Ha bevállalós vagy, és nem riadsz vissza, akkor a flitterekkel, strasszokkal, gyöngyökkel csalafintán díszített áttetsző ruhák divatját neked találták ki. Ha szereted a feltűnést, de mégsem akarsz magadból túl sokat mutatni, akkor dönthetsz az alakot kiemelő fazonú, kifinomult hatást garantáló nude színek mellett is, fémes kiegészítőkkel. De választhatsz olyan ruhát is, ami csak bizonyos helyeken engedi láttatni a bőrödet egy-egy csíkban vagy hajlatban.

5 tipp, hogy mit viselj idén télen az elegáns partykon!

Angyali ragyogás

Jól döntesz, ha egy elegáns partira készülve egy fehér ruhára esik a választásod. Persze arra vigyázz, hogy ne nézzenek menyasszonynak, de viseld bátran ezt a színt, ami amellett, hogy éteri megjelenést kölcsönöz a viselőjének, feltűnő is egyben, főként ha fémes kiegészítőkkel viseled. Ha valóban komolyan veszed a csillogást, akkor idén az arany mellett is dönthetsz: a finom ragyogás érdekében párosíts nude színekkel! Ha inkább a visszafogott és édes színeket kedveled, akkor viselhetsz bájos, cukorkaszínű ruhát is.

Róma inspirálta noir

Az örök klasszikus, a fekete, idén kifejezetten divatos. A fekete tüll- és a csipkeruhákban az extra nőies megjelenés és a figyelem garantált. Kombináld a feketét izgalmas pirossal vagy arannyal, hogy kihangsúlyozd ellenállhatatlan nőiességedet! Ha nem félsz a végzet asszonya szerepétől, a fekete mellett a bordó árnyalatait önmagukban is bátran viselheted.

5 tipp, hogy mit viselj idén télen az elegáns partykon!

Csak ami jól áll!

Az idei téli divat sokféle színt, anyagot és díszítést kínál neked, azonban azt ne feledd, hogy a kevesebb néha több! Arról se feledkezz meg, hogy mindig az a legfontosabb, hogy az alakodnak, egyéniségednek megfelelő ruhát válaszd, mivel ha jól érzed magad a bőrödben, a kisugárzásod lesz a legragyogóbb és legellenállhatatlanabb kiegészítőd a partin!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top