Trend

Kék harisnya, igazgyöngy és strasszok – szupergiccses a szezon kiegészítődivatja

A téli komorság távolról sem jellemzi az idei trendeket, a kiegészítők terén biztosan. Strasszkövekkel borított lábbelik, szőrmés sapkák és színes harisnyák közül válogathatunk, ráadásul az ékszerek esetén is a hangsúlyos darabok szerepelnek a divattervezők ajánlásaiban.

Stílusos surranók

Jó öreg Martens bakancsunkat bátran előhúzhatjuk ismét, a magas szárú, fűzős bakancsok ugyanis ezen a télen is divatosak maradnak. Mi több, a klasszikus fekete mellett vagy helyett akár hófehéret is választhatunk (The Row), de gyönyörű bordó darabokat láthattunk például az Altuzarra kollekciójában.

Megnézem
Összes kép (5)

 

Retró sapkák

A homlokunkra húzott betörősapkák helyett ideje elővennünk vagy beszereznünk egy-két csinos, nőies fejfedőt. A francia sikk barett sapka formájában érkezik, de nem maradnak el tőle látványban a karimás és simléderes kalapok sem. A (mű)szőrmés usankák mellett bőr- és irhakalapok is feltűntek a kifutókon, illetve lassan érkeznek a fast fashion boltokba is.

Megnézem
Összes kép (5)

Óriás táskák

Végre visszatérhet a praktikum az életünkbe, a minitáskák mellett ugyanis újra felfutóban van a tote táskák trendje. A giganagy kiegészítőkből a lazább tote és shopper típusok (Balenciaga) mellett elegáns, de méretes kézitáska típusokat (Tod’s)  is találhatunk, amelyek egy csinos öltözéket sem csapnak agyon látványukkal.

Megnézem
Összes kép (5)

Köves cipellők, csillogó csizmák

Strasszkőözön zúdult a kifutókra, a modellek lábai csak úgy csillogtak az ezernyi apró kővel kirakott szandálokban, félcipőkben és csizmákban. A Hamupipőke hangulatot csak fokozták a különleges formájú topánkák, amelyekre a Miu Miu és Mary Katrantzou is látványos csatokat tett.

Megnézem
Összes kép (6)

 

Statement ékszerek

Míg a lábbelik esetén a csillogó részletek halmozása a cél, ékszerekből elég lesz egyetlen egyet felvennünk – de az legyen hatalmas. Mindegy, hogy fülbevaló, nyaklánc vagy nyakperec, a mennyiség helyett a különleges formára helyezzük a hangsúlyt. a szezon nagy visszatérője pedig nem más, mint a klasszikus (igaz)gyöngy.

Megnézem
Összes kép (5)

XXS táskák

Semmire sem jók de legalább cukik – talán így lehetne összegezni a leglehetetlenebb kiegészítőtrendet, amelynek darabjai épp csak akkorák, mint egy pénztárca. Buliszütyőnek persze ideálisak, egy rúzst és egy zsepit még talán beléjük lehet gyömöszölni, máskülönben azonban igazán hasznavehetetlen jószágok – ellenben roppant divatosak.

Megnézem
Összes kép (5)

 

Színes harisnyák

A Balenciaga nemcsak nadrágcsizmákat, hanem élénk színű harisnyákat is tervezett az idei téli szezonra, amelyeknél talán csak a Gucci ajánlásában látható mintás változatok voltak feltűnőbbek. A lábainkat középpontba állító trend mindenesetre nemcsak náluk volt tetten érhető, érdemes lesz hát pár látványos harisnyát beszereznünk nekünk is. A harsány, leggingsnek is beillő darabok mellett a necc- és a csipkemintás, áttetsző nejlonharisnyák voltak a nagy tervezők kedvencei.

Megnézem
Összes kép (8)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top