Trend

Kiverte a biztosítékot az elektronikus nyomkövetőre hasonlító bokaék

Fura bokamandzsettát árul az Asos.

A divat határtalan, mint tudjuk, elképesztő dolgokat találni a boltokban, amikről nem is hisszük el olykor, hogy van ember, aki viselné, pedig nagyon is de. Most az Asos hökkentette meg vásárlóit legújabb termékével, a bokamandzsettával. Eleve nem teljesen érthető ez a koncepció, de ezt még lenyeljük. De hogy inkább hasonlít egy elektronikus nyomkövetőre, afölött már nem igazán tudunk napirendre térni. 

Lehet, hogy a házi őrizetben lévőknek akarnak kedveskedni ezzel a lábékkel, de hogy ezt valaki csak úgy, magától viselje, ráadásul az utcán…Merész. A mandzsetta öt különböző színben kapható, tulajdonképpen egész baráti áron: 4 és 8 font, vagyis 1400–2800 forint között mozognak a bilincsszerű szépségek.

Tulajdonképpen nem is lepődünk már meg ezeken a fura darabokon, főleg azóta nem, hogy már a lopásgátlók is megvásárolhatók… Ráadásul az Asosnak nem ez az első bizarr, már-már érthetetlen dobása. A márka nemrég vinylzoknival rukkolt elő. Azt persze nem tudjuk, mekkorát ment a termék, de csodálkoznánk, ha jövőre ebben vagy a bokaékben lejtene mindenki végig az utcán.

The Sun

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top