Trend

Le Défilé L’Oréal Paris: Éld át újra az első, mindenki számára elérhető szépség- és divatshow-t a Szajna folyón!

A L’Oréal Paris a Párizsi Divathét hivatalos partnereként szeptember 30-án sosem látott módon, rendhagyó eseménnyel ünnepelte a szépséget, a divatot és a sokszínűséget a divat fővárosában, ahol a közel 60 méter hosszú, egyedi tervezésű, a Szajna folyón lebegő kifutón megrendezett különleges fashion show-t bárki megtekinthette.

A show-n 12 divatház mutatta be legfrissebb kollekcióját, köztük Elie Saab, Isabel Marant, illetve Balmain. A L’Oréal Paris vezető sminkese, Val Garland és vezető fodrásza, Stéphane Lancien által megálmodott közel 70 frizura- és sminkköltemény tükrözte a szezon legújabb szépségtrendjeit. A bemutatón a L’Oréal Paris olyan ikonikus szépségnagykövetei is részt vettek modellként, mint Doutzen Kroes, Eva Longoria, Nikolaj Coster Waldau és Andie McDowell – hogy együtt ünnepeljék a női szépséget és sokszínűséget.

A Le Défilé L’Oréal Paris-t minden érdeklődő megtekinthette a Szajna-parton, s hogy minél többen együtt ünnepeljük Párizst, a szépséget, a kreativitást, a divatot és a sokszínűséget, azaz a márka fő értékeit, 30 országban élőben is közvetítettek az eseményről.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top