Trend

Visszatér az egyik legelvetemültebb karácsonyi trend

Emlékszel még a rénszarvasnak öltöztetett cicikre? Rudolf megint itt van, és bevállalósabb, mint valaha.

Úgy tűnik, a divatőrültek nem fognak túl melegen öltözni idén karácsonykor. Mutattunk már csillámos ciciket és feneket a testfestés jegyében, most pedig visszatérhet az egyik hírhedt karácsonyi viselet, a rénszarvasmell.

A Rudolfnak öltöztetett cicik 2013-ban robbantak be a köztudatba, amikor a Your Sassy Grandma márkanév alatt elkezdtek rénszarvasos melleket ábrázoló karácsonyi pulcsikat árulni a neten.

Akkor még csak úgy látszott, hogy Rudolfnak álcázott mellek kilátszanak a pulcsiból. Mostanra viszont olyan verziók is vannak, amikor tényleg kint vannak a cicik.

A különös karácsonyi trend viharos sebességgel söpört végig a neten, rengetegen lemásolták az ötletet, mások pedig saját ízlésük szerint gondolták újra a rénszarvasos ciciket.

Nem nagy ördöngösség elkészíteni, csak két szemet, két agancsot és egy mellbimbót takaró orrot kell a keblekre applikálni. Meg kell hozzá jó nagy adag bátorság.

(Daily Star)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top