Trend

Anyósa 38 éves ruháját viselte a királyné

Tökéletesen állt neki, és a legkevésbé sem tűnt divatjamúltnak.

Letícia spanyol királyné a minap a spanyol divatszakma legrangosabb díjátadó gáláján vett részt. Az eseményen egy cseresznyepiros ruhát viselt, mely simán megállná a helyét számos felső kategóriás divatház legújabb kollekciójában is. A holmi azonban nem mai darab: 38 éves, és az eredeti tulajdonosa Letícia anyósa, Zsófia királyné.

Zsófia először 1980-ban, a spanyol királyi pár hollandiai látogatásán viselte a ruhát, majd később több más alkalommal is, ám így is sikerült tökéletes állapotban megőriznie a menye számára.

Úgy tűnik, az effajta ruhaismétlés lehet a legújabb trend az európai uralkodócsaládok körében, ugyanis nemrégiben Viktória svéd királyi hercegnő az édesanyja, Szilvia királyné 23 éves Nina Ricci ruhájában jelent meg a Nobel-gálán.

Vajon ki lesz a következő, aki csatlakozik az irányzathoz? A maguk részéről szívesen megnéznénk Katalin vagy Meghan hercegnét Diana hercegnő valamelyik ruhájában…

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top