Trend

Milliókat költött, hogy élő játék babának nézzen ki

A 19 éves Krista azt mondja, mióta porcelánbabaként él, helyreállt az önbizalma – erre azért nem fogadnánk!

Tinikorában mindenkinek volt egy „ciki” korszaka, amire elvörösödve emlékszik vissza. Egy 19 éves brit lány, Krista Magica esetében viszont lehet, hogy a ciki külső nem múló szeszély. Az élő játék babaként öltözködő lány ugyanis azt mondja, rózsaszín hajjal és 3 csomag műszempillával találta meg önmagát.

Azért az önmagára találni kifejezéssel is óvatosan bánnánk 19 évesen. A két éve még emo goth stílusban öltözködött lány azt állítja, mióta 1500 órányi munkával és 8 ezer font beruházással (kb. 3 millió forint) japán babát csinált magából, nagyobb az önbizalma, és az emberek felnéznek rá.

Krista minden reggel 2 órát tölt a tükör előtt, hogy létrehozza a külsejét, de ez egyáltalán nem zavarja – azt mondja, rá terápiás hatással bír ez a rutin. 

Mivel a játékbaba-élet elég költséges, Krista sokáig egy pubban dolgozott, hogy előteremtse a parókák, a sminkek, na és persze a ruhák árát. Azóta viszont piacra dobta saját márkáját, a Planet Magicát, amely, úgy tűnik, más tinik körében is elég népszerű.

dailymail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top