Trend

Nevetséges ok miatt tiltották ki a topban edző lányt a konditeremből

Az a férfi, aki egy női köldök látványa miatt nem tud az edzésre koncentrálni, azonnali segítségre szorul...

Ez az eset nem 170 évvel ezelőtt a viktoriánus korban és nem is egy mormon közösségben történt meg, hanem pár napja, a németországi Konstanz városában. A 22 éves, Marni nevű lányt azért szólították fel távozásra a konditeremből, mert túl kihívó ruhában ment edzeni. Mielőtt bármit mondanánk, mutatjuk azt a bizonyos kihívó ruhát:

Az ellipszisen edző lányhoz egyszer csak odament a terem egyébként női dolgozója, és közölte, így nem maradhat itt. Mivel Marninak lövése sem volt, mire utal a nő, rákérdezett. A hölgy elmagyarázta, hogy az edzőteremben tilos csupán sportmelltartóban edzeni, mert az elvonja a többiek figyelmét. Marni hiába próbálta volna elmagyarázni, hogy ez nem egy sportmelltartó, hanem crop top – és egyébként is, miért ne viselhetne azt?

A netezők kiakadtak a sztorin, ami nagyjából ugyanazt üzeni, mint mikor egy nőt hibáztatnak azért, mert erőszak áldozata lett. Mondanunk sem kell, Marni azóta új edzőterem után nézett. 

yahoo

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top