Trend

Elegáns körmöket szeretnél Valentin-napra? Ezekből válogathatsz

Szerelmese vagy a Valentin-napnak? Szeretnéd minden formában a környezeted tudtára adni, hogy már alig várod február 14. estéjét? Ha párod ajándékát már beszerezted, ideje magadra is időt fordítanod, mondjuk egy Valentin-napi manikűrrel.

Legalább egy héttel korábban érdemes ellátogatni a manikűröshöz, hogy elkészítse neked a legtutibb Valentin-napi körmöket, így párod sem fog megfeledkezni róla egészen biztosan. Persze egy olyan ünnepnél, ahol a piros és rózsaszín szívecske a legfőbb motívum, tudni kell megszabni a határokat. Fontos, hogy ne essetek túlzásba, és ne legyen a körömdesign ovis farsangra is beillő.

Cuki Valentin-napi köröm

Ha finoman szeretnénk jelezni szerelmünknek, hogy mi bizony készülünk a Valentin-napra, mindenképpen csináltassunk új körmöket erre az alkalomra. Persze azok sincsenek kirekesztve, akik szingliként várják ezt a napot, illetve a nagy Ő betoppanását. Bátran engedjük el a fantáziánkat, és ne gondoljuk, hogy csak a piros vagy a rózsaszín színek játszanak a Valentin-napi körömlakk megalkotásakor. Mutatjuk azokat, amelyek nekünk a legjobban bejönnek idén.

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top