nlc.hu
Trend

Így legyél igazi bombázó Valentin napon!

Így legyél igazi bombázó Valentin-napon!

Ezzel a néhány trükkel olyan lenyűgöző eredményt érhetsz el, hogy igazán emlékezetes marad a Valentin nap estéje.

A szerelmesek napján persze, hogy szeretnél még a szokásosnál is csábítóbban és szexibben megjelenni a romantikus vacsorán vagy randin, melyet pároddal tartotok. Mutatunk hát néhány olyan trükköt, melyek biztosan beválnak és amelyeket még csak nem is bonyolult vagy költséges kivitelezni.

Tökéletes tusvonal

A cicás szem örök sláger. A tusvonalat viszont nem mindig sikerül úgy alakítanunk, ahogyan elképzeltük. Ezzel a zseniális ötlettel vége az ügyetlenkedésnek, és egy csapásra igéző lesz a tekinteted!

Látványosan dús ajkak

Néha mindannyian szeretnénk kicsit csalni, extrán dús és telt ajkakat varázsolni magunknak. Mikor lenne erre alkalmasabb időpont, mint a Valentin-nap? Bátraké a szerencse, a felvétel alapján megéri ez a praktika.

Extradús loknik

Nem kell más a hatásos eredményhez, mint egy sütővas, némi hajlakk és nagyjából 20 percnyi türelem. 

Teltebb dekoltázs

Ha pedig a dekoltázsod szeretnéd látványosabbá tenni, akkor mutatunk egy pofonegyszerű, a jelek szerint mégis jól működő megoldást.

@americanthreads No push up bra? No problem🍒 Send this to your bestie who needs to know this! #brahack #stylehacksforgirls #boobhacks #fortheladies ♬ original sound – kooze

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top