Trend

Itt az ideje, hogy te is meglépd: a szürke haj az idén is menő

Idén tavasszal még mindig hódít a granny-haj, azaz a szürke különböző árnyalatai. Újdonságként vihetünk bele csillogást, és különleges effekteket. Ha szeretnél extravagáns lenni, akkor ezt a hajszínt neked találták ki.

Nagyon merész volt már eleve az ötlet is, hogy szürke (mondjuk ki, néhol őszes) hajfestéket gyártsanak, nemhogy valaki még a hajára is keni. Ráadásul nem idősebb hölgyek, hogy letisztázzák a korukkal járó hajszínt, hanem fiatalok, merő polgárpukkasztásból.

Légy merész!

Itt az idő, hogy valami igazán meghökkentőt csinálj… a hajaddal. A barna már uncsi, a vörös elcsépelt, a szőke után már senki nem fordul meg. Nincs más hátra, mint bevállalni a szürke valamelyik árnyalatát, ami idén tavasszal trendibb, mint az elmúlt években. A legújabb kiegészítőknek hála, a meglévő ezüstös, szürkés hajszínünknek adhatunk egy teljesen új tónust is, amivel teljesen új külsőt kapunk, akár egyetlen estére.

Légy óvatosan merész!

A kimosható hajszínezőkkel lehetünk csak igazán bátrak. Ha még csak kacérkodunk a szürke valamelyik árnyalatával, és nem győztük meg magunkat 100%-ban arról, hogy ez jó lesz mind nekünk, mind a környezetünknek, akkor mindenképpen egy kimosható hajszínezővel kezdjük. Aztán ha belőttük az árnyalatot, irány a fodrászszalon, ahol profi módon megvalósítják szürke álmainkat.

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Az abszolút sláger 2019. tavaszán: a jeges ezüst lófarok

Pinterest

undefined

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top