Trend

Rendelt egy ruhát a netről, nagyon nem erre számított

A lány úgy érezte magát a ruhában, mintha bedobták volna egy kukába.

Egy 20 éves brit lány, Niamh O’Donnell 200 font, vagyis mintegy 75 ezer forint értékben rendelt ruhákat a PrettyLittleThing webáruházból. De amikor megkapta a termékeket, csalódnia kellett, mivel nem passzoltak rá, az egyik ruha pedig egyenesen úgy nézett ki, mintha egy fekete szemeteszsákot húzott volna magára.

A lányról a barátnője, Emily készített fotót a ruhában, melyet aztán a termék webáruházas fotójával együtt posztolt a Twitterre.

„Úgy néztem ki, mintha valaki bedobott volna a legközelebbi kukába” – fogalmazott Niamh.

Barátnője szerint a ruha dizájnja és a mérete is rossz volt, ami így együtt a legpocsékabb kombináció.

„Az online vásárlás mindig szerencsejáték egy kicsit, néha kifizetődik, néha nem. Ezúttal egyértelműen nem” – mondta Emily.

A Twitter-bejezés után a webáruház kapcsolatba lépett a lánnyal, hogy rendezzék az ügyet.

A PrettyLittleThing trendinek tűnő ruhákat és kiegészítőket árusít viszonylag olcsón, ám rengeteg panasz érkezik hozzájuk. A napokban például egy másik brit lány foltosan kapta meg az elvileg vadiúj bodyját, egy harmadik vásárló pár hete egy kibontott óvszer csomagolását találta a szoknyája zsebében, és olyan is akadt, akinek a kiszemelt szexi ruha helyett gyakorlatilag egy rongycsövet küldtek.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top